

Ja vielä vinkkejä rantalomakohteista, joissa olisi hyvä hygienian taso, kiitos!

Tuo on niin totta. Sain elamani pahimman ruokamyrkytyksen ihan kotimaassa, kun paatin tehda paistettua riisia.Antero kirjoitti:Heh, sanottakoon, että keitetty riisi on yksi nopeimmin pilaantuva ruoka väärin säilytettynä.
Yksi lääkäri sanoi etelän lomilla ottavansa joka aamu valkosipulin kynnen kuorineen, sen verran vahva antibiootti, ettei vatsavaivoja ole tullut edes Intiassa, jossa hygieniataso on huomattavasti huonompi kuin Thaimaassa.Muroinen kirjoitti:Heip! Ekaa kertaa elämässäni olen suunnittelemassa Thaimaan reissua. Mutta! Olen todella herkkävatsainen, ja nyt pelkäänkin, että massuvaivat pilaavat koko reissun.Tiedän kyllä perusjutut eli mitä syödä, mitä ei ja käsihygieniasta huolehtimiset ja muut... Miten helposti siellä yleensä sairastuu?