Khao Lakiin huhtikuun alusta

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
tytti 67
Viestit: 8
Liittynyt: 16.1.2007 17:41
Paikkakunta: Kemi

Khao Lakiin huhtikuun alusta

Viesti Kirjoittaja tytti 67 »

Olemme menossa Khao Lakiin.
Lähtö olis 1.4.2007 Helsingistä jumbojetillä ja hotellina on Merlin Beach Resort. Onko kellään mitään `huippujuttuja`kerrottavana kyseisestä paikasta tahi kommenttia hotellista. Kaunis kiitos jo etukäteen.
Tytti 67
Avatar
-meppe-
Viestit: 15
Liittynyt: 2.9.2006 16:46
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja -meppe- »

http://www.mykhaolak.de/forum/board.php?boardid=14

Klikkaappa tuosta, niin ainakin upeita kuvia löytyy!! :wink:
vilma
Viestit: 7
Liittynyt: 18.10.2004 14:23

Viesti Kirjoittaja vilma »

Terveiset Khao Lakista!

Paikka yllätti meidät positiivisesti rauhallisuudellaan. Khao Lakin keskusta on suora tienpätkä, jonka varrelle kaupat, ravintolat ja räätälit ovat keskittyneet. Missään ei ollut tungosta ja turisteja oli lähinnä Saksasta sekä Ruotsista.

Hotellimme Merlin Beach Resort oli ok. Hotellin edessä oleva ranta oli mitä mainioin uimiseen ja pitkiin rantakävelyihin. Lounaalla ja illallisella kannattaa käydä rannan pohjoispäässä (n. 5 min. kävely rantaa pitkin) mikäli ei halua syödä hotellilla. Jo Seafood tarjoaa erinomaista ruokaa ja retkipalveluja. Siinä kohtaa rantaa saa myös bambukatoksissa hierontaa.

Khao Lakiin pääsee taksilla mutkaista tietä pitkin 150 bahtilla. Takseja löytyy hotellilta lähdettäessä vasemmalta. Samasta paikasta löytyy myös pikkuinen kauppa, pesulapalveluineen sekä pari "matkatoimistoa" Hotellin takseilla kyyti maksaa 300 bahtia.

Khao Lakin räätäleistä suosittelen Monty the Tailoria. Montylta ja hänen veljeltään saa erittäin hyvää henkikökohtaista palvelua ja vaatteiden laatu oli huippuluokkaa. Pakko myös mainita B.Massagen tytöt, jotka laittoivat lastemme hiuksiin letit. Samasta paikasta saa myös erilaisia hierontoja. Kaiken kaikkiaan paikallisiin tutustuu helposti. Kaikki ovat enemmän kuin valmiita palvelemaan turisteja ja toivovat, että suomalaiset pian palaisivat Khao Lakiin.

Mikäli snorklaus tai sukeltaminen kiinnostaa ovat Similanin saaret tunnin Speedboat ajon päässä. Khao Sokin kansallispuisto on myös näkemisen arvoinen. Takua Pan kylässä näkee paikallista, aitoa menoa.

Takana on matkat Hua hiniin, Phuketiin ja nyt siis Khao Lakiin.
Jos näistä saisin valita uuden matkan, niin lähtisin takaisin Khao Lakiin ja vaikka heti ja jäädäkseni... :D
räätäli
Viestit: 210
Liittynyt: 21.1.2006 21:57

Viesti Kirjoittaja räätäli »

harmi kun en löytänyt pesulaa...
veisin rahat mielummin paikallisille enkä hotellin rikkaille omistajille jotka luultavasti ovat jotain ihan muuta kuin lähestulkoonkaan paikallisia.

kyseinen hotelli on kyllä hieno. paitsi että kovat sängyt niinkuin jokapaikassa tuntuu olevan ja ihmeen nyrpeitä likkoja respassa.

vahvisti käsitystäni siitä ettei Thaimaassa kannata maksaa 4-5 tähden hotellista.
wilmaw
Viestit: 21
Liittynyt: 11.3.2007 19:25

Viesti Kirjoittaja wilmaw »

Itse tulin 2vk sitten Phuketista. Kävin myös Khao Lakissa moikkaamassa suomalaisia tuttuja jotka oli siellä samaan aikaan lomailemassa. Phukettiin verrattuna hintataso on edullisempaa esim. ravintolassa syömisen suhteen. Ranta on hieno, ainoo miinus kova aallokko. Kannattaa käydä myös autiolla rannalla. Lisätietoja ja reitti sinne kannattaa kysyä oppaalta. On todella kaunis paikka joka on näkemisen arvoinen. Kaikki palvelut ja hotellit löydyy saman kadun varrelta, eli ei voi eksyä.
Vastaa Viestiin