Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Jopo_
Viestit: 2
Liittynyt: 24.6.2008 17:56

Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja Jopo_ »

Ourrait,

Kesäkuun alussa 2009 olisi tarkoitus lähteä neljän hengen miesporukalla Thaimaahan. :smt004 Kumpihan kohde olisi meille parempi (Hua Hin/Phuket) ja miksi? Mikä alue spisi meille parhaiten? Haluaisimme sopivassa suhteessa katsella nähtävyyksiä ja upeita maisemia, sukellella, makoilla rannalla ja kiertää hieman yöelämääkin. Reissun tarkoitus ei siis ole maksullisten tissien nuoleminen vaan rentoutuminen ja uusien kokemuksien hankkiminen.

Olimme ajatelleet vuokrata loman ajaksi asunnon/talon uima-altaalla läheltä kaupunkia n. 60-100€ päivähintaan, mikäli sellaisia on tarjolla. Olisin kiitollinen mikäli osaisitte suositella luotettavia asunnon välittäjiä.

Kiitos avusta unelma loman suunnittelussa! :smt041
Avatar
huutohärkä
Selvänä symppis, humalassa huippujätkä
Viestit: 653
Liittynyt: 1.8.2006 18:46
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja huutohärkä »

:? Hua Hin ei kyl oikeen taia tuohon sukellukseen soveltua.
Epäilen,että pienenä minua kuljetettiin jenkkikassissa pitkin metsiä ja joka kannon kohdalla ei muistettu nostaa.
Jopo_
Viestit: 2
Liittynyt: 24.6.2008 17:56

Re: Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja Jopo_ »

Hyvä tietää Huutohärkä. Sukellus ei ole aivan pakollinen ajanviete, mutta olisi kuitenkin lomaan mukava lisä. Hua Hinistä voi esittää mielipiteitä yhä, vaikka sukellus ei nähtävästi olekaan mahdollista.
Peppilotta
Viestit: 8
Liittynyt: 26.5.2008 23:43

Re: Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja Peppilotta »

Meidän porukat löysivät www.holidaylettings.co.uk :n kautta Hua Hinin Avalonista 5 makuuhuoneen villan kuukaudeksi n. 1000e. Talo on ollut käytössä n. 1v ja siistissä kunnossa, pihalla 10m pitkä uima-allas ja poreallas. Porukat lomailevat siellä nyt, ja itse olen reilun viikon päästä lähdössä tarkastamaan paikan :)
raija
Viestit: 37
Liittynyt: 28.2.2005 13:42

Re: Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja raija »

Molemmissa paikoissa käyneenä, sanoisin heti kättelyssä, että paikat ovat ihan erilaisia (tai ainakin minä koen sen näin).

Phuketista tulee enemmän mieleen lapsuuden Tarzan elokuvat. Luonto on vehmaanpaa, vedet kirkkaita jne.

Hua Hin on taas mielestäni täysin kaupunkikohde. Oiva paikka golfaajalle. Siellä on hyviä kenttiä useampia lyhyen välimatkan päässä. Mutta rannat eivät ole mitään elokuvien unelmanäkyjä. Vesi sameaa ja ainakin me olemme siellä törmänneet enemmän meduusoihin kuin missään muualla Thaimaassa. Rannat osaksi jopa sellaisia, että niissä on pientä soraa. Phuketin rannat on taas natisevia perunajauhorantoja.

Molemmissa on hyviä ravintoloita, shoppailtavaakin löytyy molemmissa, thaimaalaiset ihmiset on mukavia molemmissa. Hua Hin on rauhallinen paikka perheellisen matkustaa, myös Phuket, jos jätetään Patongin alue pois laskuista.

Itse olemme nyt käyneet useamman kerran Hua Hinin alueella, johtuen siitä, että tällä hetkellä on kova golf-kuume menossa. Mutta hyvää matkaa, kumman sitten valitsettekin, molemissa on puolensa!
rimpula07
Viestit: 3
Liittynyt: 25.8.2008 16:40

Re: Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja rimpula07 »

Aivan ehdottomasti Phuket!

Yhdellä reissulla eksyttiin Hua Hiniin matkalla Bangkokista Samuille ja tuntui ihan siltä kuin olisi eksynyt kesken Thaimaa-kuukauden kanarialle. "Tervetervesuomipoika!" ja "Sinakaunishuorahaistapaska" raikuivat paikallisten suusta suomalaisten ääliöturistejen taitavasti opettamana. Oltiinkohan pari yötä ja jatkettiin matkaa. Rannat Huahinissä ovat kivisiä ja täynnä isoja meduusoita. Phuketin rannat taas ovat maailman kauneimpia, samoin kuin ympäröivät maisemat.
Teidän matka-ajankohta tosin on heinäkuu, jolloin meri on aika hankala uida ja sukeltaa. Aallot ovat sen verran isoja. Loka-maaliskuu on merestä nauttiville parasta aikaa, koska silloin meri on tyyni.
Avatar
MrTravkin
"Riisikeppimode"
Viestit: 9962
Liittynyt: 14.4.2004 15:08
Paikkakunta: Espoo

Re: Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja MrTravkin »

Hua Hinin ovat jo muut vastaajat perustelleet ulos, minun ei tarvitse kuin kompata että jättäisin menemättä sinne :D . Matkan ajankohta kesäkuussa asettaa myös Phuketin kyseenalaiseksi. Kuten jo on mainittu, tuuli ja aallokko tuolla Intian valtameren puolella saattaa estää uimisen useina päivinä ja sadettakin saattaa tulla yllättävän paljon. Phuketissa myös low-low season, kaikkialla erittäin hiljaista, Patongia lukuunottamatta paljon kauppoja, ravintoloita ym. kiinni. Suosittelen harkitsemaan myös Samui+Tao yhdistelmää ja lisäksi Bangkok jos niitä turistinähtävyyksiä kaipaatte. Ja miettikää myös onko se talo neljälle yhdessä paikassa koko ajalle tosiaan se mitä haluatte ? Ja kuinka pitkään aiotte olla reissussa ?
tiratiraa
Viestit: 315
Liittynyt: 7.12.2006 8:46
Paikkakunta: Dånö/HuaHin

Re: Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja tiratiraa »

Rimpula07, onahan Hua Hinissä niitä kivisiä rantoja, Sofitelistä pohjoiseen aina Hiltoniin asti mutta sitten on kivetöntä muutama kilometri etelään aina Kao Takiapille.
Ja ne huutelijat eivät ole paikallisia vaan intialaisia räätäleitten sisäänheittäjiä.
Mutta eikö se Phuket ole se thaimaan kanaria vai??
Mette
Viestit: 177
Liittynyt: 2.10.2007 15:41

Re: Hua hin vaiko Phuket? mistä luotettavasti asunto?

Viesti Kirjoittaja Mette »

Ehdottomasti Phuket!!!!! :)
Vastaa Viestiin