Edullinen majoitus Pattayalla ?

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
gonjak
Viestit: 4
Liittynyt: 25.12.2007 23:43
Paikkakunta: vaasa

Edullinen majoitus Pattayalla ?

Viesti Kirjoittaja gonjak »

Moi!Olin Eestissä,tai siisVirossa työmatkalla.Sattui tällänenen tyypillinen trafic accident.Luita poikki ylävartalosta.Tietääkö joku edullisen paikan Pattayalla missä ELELLÄ jaYÖPYÄ :?: ? Viikko täällä suomessa tyhjänpanttina alkaa olla liikaa.Vois sairastella terveeminkin!
Avatar
ttm69
Lievästi alkoholisoitunut
Viestit: 2879
Liittynyt: 9.7.2004 20:37
Paikkakunta: Lahti

Re: Pattaya

Viesti Kirjoittaja ttm69 »

gonjak kirjoitti:Moi!Olin Eestissä,tai siisVirossa työmatkalla.Sattui tällänenen tyypillinen trafic accident.Luita poikki ylävartalosta.Tietääkö joku edullisen paikan Pattayalla missä ELELLÄ jaYÖPYÄ :?: ? Viikko täällä suomessa tyhjänpanttina alkaa olla liikaa.Vois sairastella terveeminkin!
Noita paikkoja löytyy n. miljoona. Voisit kertoa haluatko asua keskustassa, vai jossain jompparilla?
19 kertaa ja aina soosissa.
Avatar
spark
Pattaya Pilot
Viestit: 926
Liittynyt: 6.3.2005 15:23
Paikkakunta: Keminmaa

Re: Pattaya

Viesti Kirjoittaja spark »

gonjak kirjoitti:Tietääkö joku edullisen paikan Pattayalla missä ELELLÄ jaYÖPYÄ :?: ?
Olisiko haku-toiminto mitään? Jos ei ole niin kannattaa lukea vaikka majoitusmuistio-osiota. Pattayalla löytyy paljon majoituspaikkoja hakemattakin.
No, kun kerran kysyit, niin vastaan. Jomtien Beach Roadilla on Giesthouse Soi 3:n ja Soi 4:n välissä jossa todella iso huone ja hyvä näköala merelle, joka on tien toisella puolella. Ainoa huono puoli huoneessa oli siinä oleva muovinen "kokolattiamatto". Hinta-laatusuhde oli kuitenkin kohdallaan. Hinta oli 450 baht/vrk.

Samoin Beach Roadin läheisyydessä on Sommai Guesthouse, joka sijaitsee Casa Jomtienin alueella, jossa huoneen hinta on 600 baht. Tässä majoituspaikassa on vielä isompi huone, ainakin meillä oli käytössä, mutta miinusmerkkinä mainitsen vessan ja olohuoneen erottavan verhon joka oli oven tilalla. Muuten ystävällinen palvelu ja miellyttävä henkilökunta.

-Spark-
gonjak
Viestit: 4
Liittynyt: 25.12.2007 23:43
Paikkakunta: vaasa

Re: Pattaya

Viesti Kirjoittaja gonjak »

Moi! Kiitos neuoista ja viesteistä.Jomi rauhallista aluetta.Sopii näin vakuutus yhtiön piikkiin elelevälle.Kiitoksia joka tapauksessa teille.Otta contact noihin mestoihin,eiköhän tämä tästä.
eeliss
Viestit: 376
Liittynyt: 27.1.2004 22:43

Re: Edullinen majoitus Pattayalla ?

Viesti Kirjoittaja eeliss »

Vastaa Viestiin