pariskunnat - kertokaahan kokemuksia!

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
fani82
Viestit: 7
Liittynyt: 10.5.2007 13:18

pariskunnat - kertokaahan kokemuksia!

Viesti Kirjoittaja fani82 »

Tätä foorumia sekä paria muuta keskustelupalstaa Thaimaasta selaillessani olen törmännyt suuriin ennakkoluuloihin / pelkoihin / olettamuksiin pariskuntien matkustelusta? eli siitä, miten koetaan häiritseväksi thaimaalaisten naisten suhtautuminen puolisoihin. Sen ymmärrän jos ilman vaimoaan kävelevillä on vientiä, mutta että myös pariskunnilla olisi ongelmia kyseisen asian kanssa ollut?!?

Kertokaahan nyt ihan aitoja faktoja tuosta asiasta..

Kiittäen :D
Avatar
vlahti
Moderaattori
Viestit: 1632
Liittynyt: 15.12.2003 11:42
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja vlahti »

Terve,

Tämänkin kun lueskelee ensin, lisääkin löytyy,
http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?t=18061

//vlahti
Huppe
Viestit: 7017
Liittynyt: 19.12.2003 12:46

Viesti Kirjoittaja Huppe »

"Huimat" 4 reissua takana ja noin 6kk maassa oleskelleena pariskuntana emme ole törmänneet mihinkään "ongelmiin". Viime reissulla jopa 1kk Pattayalla eikä kumpikaan häiriintynyt kertaakaan. Matkaan vaan, ennakkoluuloiset ihmiset eivät ole maassa käyneet ja puhuvat paskaa, siellä ne ennakkoluulot sitten karisee.
Avatar
TatuS
Mai tong löi!
Viestit: 1941
Liittynyt: 9.1.2006 15:21
Paikkakunta: Cebu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja TatuS »

Muutaman kerran perspuoleen käyty(Pattayalla), mutta nekin olleet aika huumorilla kuitattuja.
Kyllä niiltä rauhassa saa olla kun ei mitään silmäpeliä rupea pelaamaan eli ukkos oma käytös vaikuttaa noin 99% asiassa.
Se on sitten ihan omaa hölmöyttä jos lähtee yksin kulkemaan tyttöbaarien ohi ja varmasti muutama houkutin yrittää lähempää tuttavuutta herra farangin kanssa. Kaksin saa kulkea ihan rauhassa ohitse(tai vaikka käväistä "yhdellä").
mustapug
Viestit: 43
Liittynyt: 28.8.2006 9:00
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja mustapug »

Kävimme puolison kanssa viime vuonna ensimmäistä kertaa Thaimaassa, ja emme juurikaan törmänneet ongelmiin. Oma emäntä on kyllä sen verran tulista sorttia, että muutama kimpaantuminen reissussa sattui, muttei mitään vakavempaa. Tosiaan huumorilla nuokin kaikki olisi korjaantuneet, mutta ehkäpä kaikki eivät tuota huumoria ymmärrä :wink:
AroKani

Viesti Kirjoittaja AroKani »

Ei muuta kuin menoksi .

"Sinne kun menette niin mies käsipuolesta revitään" - tarinat ovat E.T / Loch Nessin hirviön kanssa samaa luokkaa painoarvoltaan .

AK
kaiju
Viestit: 233
Liittynyt: 3.1.2006 22:17

Viesti Kirjoittaja kaiju »

kolme kuukauden reissua pattayalla(2 kertaa lapsi mukana) ilman ongelmia. pojalle 1.5v toisin sanottiin pari kertaa "velii seksii boi" minkä voisi tulkita vaikka lapsen ahdisteluksi jos ei tietäisi paikallisten englannin kielen tasoa. tarkoitus naisilla oli kuitenkin vain kehua lasta kauniiksi tai jotain vastaavaa.
Avatar
iho
Reppumatkaaja
Viestit: 1012
Liittynyt: 15.12.2003 22:45
Paikkakunta: Jpää

Viesti Kirjoittaja iho »

Mitään ongelmia ei ole ollut meillä ainakaan, eikä kukaan ole minua väkisin repimässä vaimolta pois.
Viheltelyä kuuluu perään jos jossain Pattayan tai Phuketin baarikadulla on kävelty, mutta siihen on suhtuduttu huumorilla.
Ravistelee lentokentällä kaikki turhat ennakkoluulot/asenteet/pelot pois, kaikki edellämainitut niitä ihmisten omia asennevammoja, eli avoimin mielin matkaan.
Ilkka

Viesti Kirjoittaja Ilkka »

Jos vastakkaisen sukupuolen mahdollisen lähentelyn tai huutelut ym. kokee ongelmana joista pitää kysellä ja joita pitää vatvoa ennen reissua, niin kannattaa jäädä kotiin sillä jos tulee ihan oikeita ongelmia reissussa niin voipi olla tiukat paikat.

Tietenkin jos kyse on siitä, että pariskunnan miespuolista alkaakin kiinnostamaan parinvaihto, niin sen voi varmaan kokea vaihdettava osapuoli ongelmana mutta turha turistin on stressata thaimaalaisten naisten "häirinnästä".
jjvuori
Viestit: 251
Liittynyt: 9.2.2004 17:41

Viesti Kirjoittaja jjvuori »

kaiju kirjoitti:kolme kuukauden reissua pattayalla(2 kertaa lapsi mukana) ilman ongelmia. pojalle 1.5v toisin sanottiin pari kertaa "velii seksii boi" minkä voisi tulkita vaikka lapsen ahdisteluksi jos ei tietäisi paikallisten englannin kielen tasoa. tarkoitus naisilla oli kuitenkin vain kehua lasta kauniiksi tai jotain vastaavaa.
Meidän 8-vuotias tyttö sai myös viimeksi näitä "seeksii kööl" kommentteja kun se peilaili itseään tavaratalon vessassa -alkaa olla siinä iässä, että kun näkee peilin, liimaantuu kiinni ja kun viellä oli saanu Thaimaasta vähän erilaisia vaatteita, niin sehän oli kokoajan nenä peilissä ;-) ja itsekseni naureskelin että he mielestään kehuvat tyttöä ja joku suomimamma vois hyvinkin kajauttaa käsilaukulla siinäkohtaa :D
7-vuotiaan pojan pitkät mustat silmäripsetkin toki huomattiin, seksii boi oli ja pyydettiin palaamaan 10 vuoden kuluttua, mutta mun huumori ainakin kesti noi jutut ihan hyvin. Eli samanlaista leikkiä meillä lasketaan kotona.

Meillä on niin iso porukka, että yhdessä kulkeminen välillä ontuu, eli useinkin mies meni edellä nopeamman laspen kanssa ja mä tulin perässä sen kanssa, kumpi oli juuttunu johonkin jotain kattomaan. Varsinkin jos miehellä oli vauva mukana, sillä oli kyllä myös lauma tyttöjä ympärillä ja kummassakin käsipuolessa jo kun hitaammat pääsi paikalle, mutta tytöt pyysi aina kohteliaasti hymyillen anteeksi :P Sitäpaitsi vauvan ne piiritti vaikka mä olisin lykkiny sitä, kertoilivat omista lapsistaan ja kysyivät saako vauvaa pussata ja jossain lasten leffassa kuulema kysytään "saako apinaa pussata" isommat lapset sitten yhdisti tämän oikein hyväksi vitsiksi.

Mutta nämä siis Pattajalla, jos menette vaikka KhaoLakiin, niin tuskin törmää mihinkään, paitsi tietty siihen "saako vauvaa pussata" kysymykseen 8)
Saija_H
Viestit: 60
Liittynyt: 27.10.2005 13:39

Viesti Kirjoittaja Saija_H »

Kolme reissua takana eikä ole koskaan paikalliset naiset käyttäytyneet niin, että olisin sen kokenut häiritsevänä.

(Ilkalla tuntuu olevan tarve päästä "näpäyttelemään" kysymyksen ohikin, mikä minusta on ikävää. Kysymys oli ihan asiallisesti esitetty ja sen tarkoituksena oli käsittääkseni ennakkoluulojen ja kuulopuheiden todistaminen vääräksi, jolloin siihen ei varmaankaan ole tarpeen suhtautua defensiivisesti.)
Ageia
Viestit: 53
Liittynyt: 3.6.2006 14:25
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ageia »

Kaksi reissua takana eikä mitään ongelmia, edes Patong Beachilla. Miehen käytös vaikuttaa toki kuten joku jo sanoikin, omani on hyväkäytöksinen 8) , joten tyttöbaareissakin saatiin olla ihan rauhassa.

Itse jouduin pari kertaa paikallisten miesten huomion kohteeksi kylläkin, mutta sekin meni ihan huumorilla.
laura3
Viestit: 23
Liittynyt: 21.3.2007 18:36

Viesti Kirjoittaja laura3 »

Oltiin kesällä reissussa ja sattui seuraava huvittava tapaus:

Mieheni sukelteli ekan viikon innoissaan viisivuotiaan poikamme kanssa, ja sai sukeltelun seurauksena pahan korvatulehduksen.

Hän meni lääkäriin paikalliseen yksityissairaalaan, jossa hoitsut olivat kuulemma tosi tyylikkään ja hyvännäköisiä.
Yhtäkkiä tutkimushuone oli ollut aivan täynnä näitä simpsakoita hoitsuja ja mieheni pelästyi, että nyt on oikeasti jotain tosi pahasti pielessä.

Vastaus kysymykseen että mikä on vialla, oli että he kaikki pitivät miestäni erittäin komeana ja hihitystä perään.

Muuten naispuoleiset thait jättivät mieheni rauhaan ja keskittyivät tekemään tuttavuutta nuoren hurmurinalkumme kanssa.
nourahia
Viestit: 730
Liittynyt: 21.12.2005 16:43

Viesti Kirjoittaja nourahia »

Eipä ole ongelmia ollut , eikä kyllä ollut minkäänlaisia ennakko asennettakaan etteikö saisi rauhassa olla.


Meillä kävi hauska ( minusta hauska, mies voi olla erimieltä) hieronta sessio.
Käytiin eräässä paikassa usein jossa oli nuorempia, nättejä, iloisia, pieniä naisia hierojina.
Paikka mainosti myös urheiluhierontaa ja mies päätti ottaa sitten semmoisen, minä päädyin jalkahierontaan joten jäin avoimempaan tilaan ja mies siinä odottelemaan omaa hierojaansa.

Ovi aukesi ja valehtelematta (ja ketään loukkaamatta) ovesta tuli SUURIN ikinä näkemäni thainainen. Siinä lähenneltiin jo 100kg.....

Mies siinä kipitti naisen perässä verhon taakse ja hetken päästä alkoi sellainen pauke ja mäiske että loppujen lopuksi kaikki nauroi vedet silmissä. (paitsi mies)
Tunnin päästä kun pauke ja mäiske oli loppu mieheni kömpi niin piiskatun ja pahoinpidellyn näköisenä verhon takaa ja sanoi että olipa naisessa voimaa......... :-D :-D Oli pistänyt oikein olantakaa nyrkillä ja jaloilla...



[/i]
Viimeksi muokannut nourahia, 4.10.2007 21:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
rami
Tau Hua Gnuu
Viestit: 2135
Liittynyt: 24.12.2003 21:35

Viesti Kirjoittaja rami »

nourahia kirjoitti: Käytiin eräässä paikassa usein jossa oli nuorempia, nättejä, iloisia, pieniä naisia hierojina. ovesta tuli SUURIN ikinä näkemäni thainainen. Siinä lähenneltiin jo 100kg.



[/i]
Tämän olisin halunnut nähdä. :smt043 :smt043 :smt043 \:D/
Mike
Viestit: 17
Liittynyt: 16.12.2003 2:05
Paikkakunta: jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mike »

Ei ole mitään ongelmia jos pari suhteessa on kaikki hyvin.Mutta thaimmaa ei ole paras paikka testata pari suhteen kestävyyttä tai toisaalta se on ehkä paras paikka testata.
Jim Beam

Viesti Kirjoittaja Jim Beam »

Baarivihjailun uhrit kokivat ikävän yllätyksen
Julkaistu: 4.10.2007 13:44

stt–reuters




Praha. Trebicin kaupungissa asuva tšekkipariskunta kyllästyi kuuntelemaan lähiöpubin muiden kanta-asiakkaiden jatkuvia epäilyjä siitä, että pariskunnan kymmenen kuukauden ikäinen lapsi ei ole heidän omansa. Isällä ja äidillä kun on kummallakin tumma tukka, mutta lapsi on pesunkestävä blondi.

Pariskunta halusi panna epäilyille pisteen menemällä dna-testiin. Testitulokset toivat kuitenkin mukanaan ikävän yllätyksen. Niiden mukaan kumpikaan vanhemmista ei ole sukua lapselle.

Viranomaiset tutkivat asiaa. He pitävät todennäköisenä, että kyseessä on synnytyslaitoksella tapahtunut sekaannus.

Helsingin Sanomista poimittu
Avatar
kinapori
nuorisojoukot.net
Viestit: 1734
Liittynyt: 12.5.2004 15:28
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kinapori »

Ei siis kannata mennä Tsekkeihin parisuhteessa sillä parisuhteeseen saattaa ilmaantua yllättäen lapsi joka ei ole edes kummankaan oma :-D
Kinapori
It´s not where U go,
It´s who U meet.
...I am, you see, I am Creator, and this is my life...
jjvuori
Viestit: 251
Liittynyt: 9.2.2004 17:41

Viesti Kirjoittaja jjvuori »

Mike kirjoitti:Ei ole mitään ongelmia jos pari suhteessa on kaikki hyvin.Mutta thaimmaa ei ole paras paikka testata pari suhteen kestävyyttä tai toisaalta se on ehkä paras paikka testata.
Mä olen kyllä joko niin kyyninen tai sinisilmäinen, en sit tiedä kumpaa, riippunee näkökulmasta, että uskon vieraisiin menon olevan yhtä helppoa lähibubissa kun Pattajalla. Ero on vaan siinä, että lähibubiin todennäköisemmin pääsee yksin, joten kumpi se onkaan pahempi paikka... :roll:
nourahia
Viestit: 730
Liittynyt: 21.12.2005 16:43

Viesti Kirjoittaja nourahia »

Suomessa naiset ( hieman alkoholia otettua ja itsetunnon kasvettua suuresti) eivät välitä pätkääkään onko miehellä jo seuraa vai ei , aika vapautuneesti ja röyhkeästi sitä tullaan ehdottelemaan ja nipistelemään.
Thaimaassa ei tälläistä ollut edes havaittavissa kun yhdessä mentiin.
Saparot
Viestit: 112
Liittynyt: 27.6.2007 20:40

Viesti Kirjoittaja Saparot »

Koskaan ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Keskimäärin 3 reissua per vuosi ja viihdymme oikein hyvin iltaa istumassa tyttöbareissa. Pelaillaan erilaisia pelejä ja tietysti jutellaan tyttöjen kanssa. Tytöt kyllä tunnistavat potentiaalisen pokan. Poikkeuksetta ollaan tutustuttu vaan mukaviin tytöihin ja poikiin. Muutama huumehörhö kohdalle sattunut mutta baarin tytöt ovat hänet vieneet muualle heilumaan. Paljon ollaan mukavia tuttavuuksia saatu vuosien varrella ja kiva aina tulla tuttuihin baareihin kun tytöt tunnistvat ja muistavat jotkut jopa nimeltä. Tytöthän ovat oikein nättejä ja jos oikein huonolla itsetunnolla on varustettu niin silloin saataa kyllä koviakin riitoja seurata, muutaman olen vierestä nähnyt. Enempi nuo keski-ikäiset naiset ovat koti suomessa mieheni kimpussa. :D :D :D
Jenny
Viestit: 715
Liittynyt: 9.3.2005 0:28

Viesti Kirjoittaja Jenny »

Ei ole ollut mitään ongelmaa missään. Eikä olla edes mitenkään vältelty tyttöbaareja yms. Viime reissulla vähän odotin että jotain yritystä olisi, kun baari oli täynnä tyttöjä eikä yhtään miestä, ja me mentiin sinne heittämään tikkaa, mutta ei ne edes kiinnittäneet huomiota meihin (olivat liian keskittyneitä juoruilemaan keskenään tiskillä). :lol:
Kauhean mukavan tuntuisia tyttöjä ovat kaikki olleet. :)
Vastaa Viestiin