Miten Thaimassa suhtaudutaan...

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Avatar
Flassi
Kiinalainen
Viestit: 4677
Liittynyt: 14.1.2004 14:17
Paikkakunta: Ulvila

Viesti Kirjoittaja Flassi »

Omatoimimatkasta saa paljon enemmän irti (ISO PISTE) ja on halvempi

Toki jos haluaa että asiat rullaa vaan ja ei tarvii miettiä mistään niin sitten paketti mutta jotenkin siinä ei ole sitä samaa henkeä.
18x vuodesta 2004
hannuhoo
Viestit: 27
Liittynyt: 26.4.2004 15:30

Viesti Kirjoittaja hannuhoo »

mjip kirjoitti:joopa joo.kyllahan taalla Ciang Maissakin jokunen putiikki on ja sen lisaksi suurin osa siita kraasasta sun muista matkamuistoista tehdaan juuri taalla pain ellei sitten tuote lapussa lue Made in China/Korea/Taiwan :)
mita sitten noihin hintoihin tulee niin pattaya /Bangkok on varsin kalliita paikoja verrattuna Ciang Maihin silla taalla on kaikki halvempaa kuin naissa etelan kohteissa missa turistia viedaan kun tulpatonta mopoa.onko se sitten 50%-70%halvempaa mene ja tieda mutta selkeasti halvempaa kuitenkin ja tarjontaakin on riittavasti vaativallekkin ostajalle,kaiken muun mukavan lisaksi jota ei sitten muualta sakkaan kuin taalta Ciang Maista. :wink: Aika monessa asiassa taalla Ciang Maissa olemme nimittain alkulahteilla. :-D
Kyllä taas mjip osuit 'naulan kantaan'! Täällähän ne Chiang Maissa ja ympäristössä tavarat tehdään ja valmistetaan, mitkä myydään sitten JJ-marketissa tuplahinnalla.
Ja Hat Yaissa triplahinnalla. Ja Phuketissa quattro hinnalla.
Jokainen välikäsi ottaa omansa, ja ei kait se mikään häpeä ole?
Ja ostamisen helppouskin on usein maksamisen väärti?
Vastaa Viestiin