Ensimmäinen reissu edessä

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

PJE67
Viestit: 2671
Liittynyt: 28.2.2013 12:11

Re: Ensimmäinen reissu edessä

Viesti Kirjoittaja PJE67 »

Nyt kun ensimmäinen reissu on edessä, eikä ole vielä tarkempaa tietoa uusista kohteista, niin yksi hyväksi havaittu tapa on sellainen, että uuteen kohteeseen mennessä varaa sinne alkuunsa jonkun lyhyen pätkän hotlasta etukäteen, ellei halua katsella perillä majapaikkaa. Perillä voi sitten katsoa onko majoitus kiva ja itselle optimaallisella sijainnilla. Jos etukäteen tehty varaus osuu nappiin, niin sitten ottaa jatkot. Mikäli taas perillä huomaa, että majoitus ei vastaa kuvia, sänky on kivikova, tai sitten sijainti/ympäristö muuten ei ole kiva, niin sitten voi katsastaa itselle hieman paremman majapaikan lähistöltä.

Jos ja kun katselette arvioita majapaikoista, niin suosittelen suodattamaan huonoimmat ja parhaimmat arviot pois mielestä. Jollekin reppureissaajalle joku rähjäisestä hieman parempi paikka voi olla luksusta ja hehkuttamisen arvoinen, kun taas ns. kermaperseelle voi ihan kiva paikka olla ihan läävä.
Avatar
pak wan
Mr Khiiniau
Viestit: 6481
Liittynyt: 24.3.2004 13:52

Re: Ensimmäinen reissu edessä

Viesti Kirjoittaja pak wan »

Ravanvaihto lentokentällä
video
ja Pattaya kohtenna sinne on halpa mennä bussilla

Vastaa Viestiin