Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Valitukset, kiitokset, parannusehdotukset ja uudet ideat.

Valvoja: Modet

Vastaa Viestiin
Avatar
Tuipveus
Bangkokin säätäjä
Viestit: 3649
Liittynyt: 20.12.2003 22:02
Viesti:

Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja Tuipveus »

Hei,

Kiitos tämän foorumin epäreilun ylläpidon, nyt 3648 kirjoittamani viestin jälkeen oltuani foorumilla 18 vuotta kyllästyin lopulta tähän touhuun, jossa ilman syytä annetaan kolmatta kertaa päivän bänni. Sen jälkeen ylläpito ei vastaa taaskaan mihinkään kyselyihin. Ihan hyviä mielipiteitä foorumilaisten kanssa vaihdettu ja kiitos niistä, kiitos myös vastaan inttämisistä asiallisin perustein.

En jaksa enää täällä kirjoitella, kun ylläpito tekee mitä lystää, eikä vastannut kun kolmeen kertaan lähetin kyselyä asiasta. (Myös bänneihin liittymättömät asiat). Jatkossa näkisin tämän olevan joo-joo miesten herrakerho, koska keskustelua mistään ei sallita. Te ketkä halusitte minut pois, saitte tahtonne läpi. Olkaa iloisia ja "nauttikaa" toistenne seurasta, niin kauan kuin Hoto teidän sallii. :smt006

Hyvästi!
These opinions are my own, though for a small fee they be yours too.
Avatar
tukataa
Hyperkannattajajäsen
Viestit: 21524
Liittynyt: 28.2.2004 2:30
Paikkakunta: Helsinki

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja tukataa »

Kannattaisi kenties jatkossa muillakin keskustelufoorumeilla katsoa mihin viestiketjuun niitä samoja juttujaan toitottaa.
linhai260
Viestit: 17048
Liittynyt: 22.3.2008 21:27

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja linhai260 »

No vastashan "mode" sulle. :lol: Harmi jotkut kirjoituksesi oli mielenkiintoisia näkemyksiä ja hyvänä puolena oli että osasit vaihtaa näkemystä jos ilmeni uusia todisteita. Täällä on sellaisiakin luupäitä että ei pää käänny vaikka mitenkä asioita todistetaan. :smt006
SLAVA UKRAINI
japa79x
Viestit: 1679
Liittynyt: 2.9.2009 16:48
Paikkakunta: hamina
Viesti:

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja japa79x »

Joku marttyyri kohtaus, kun ei kuitenkaa oo viel lähtenny 😂
Mitä vähemmän ihminen tajuaa aiheesta, sitä enemmän hän luulee tietävänsä.
zape11
Viestit: 2574
Liittynyt: 21.12.2014 15:21

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja zape11 »

Jos YP kieltää jostain asiasta kirjoittamisen, niin kehotuksista huolimatta jatkoit monessa ketjussa, jos niihin erehtyi vastaamaan, niin heilahti itselle banni.
Toinen asia, että käytit erään puolueen poliitikkoa jatkuvasti tietolähteenä ja totuuden kirjoittajana. Ei tuollaista kukaan muu voi tehdä.
Kyllä sinua kohdeltu aika silkkihansikkain.
Avatar
alucey
Viestit: 26900
Liittynyt: 21.12.2005 17:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja alucey »

yksi niistä muutamasta kirjoittajasta, joiden jättipitkiä leikkaa-liimaa-länkytä viestejä ei ole ollut aikaa eikä viitseliäisyyttä käytännössä koskaan lukea sanasta sanaan - joten kaikkea hyvää jatkoon sinullekin :D
Suomen ainoa jengi, joka herättää suuria tunteita "Suurin ja Kaunein - Helsingin Jokerit"
Avatar
tri_Hoto
Disinformaatikko
Viestit: 6265
Liittynyt: 15.12.2003 11:08
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja tri_Hoto »

Ymmärrän kyllä, että se harmittaa, kun ei saa tuoda sitä omaa, oikeaa tietoansa esille. Jos on jaksanut 18 vuotta lukea ja kirjoitella, niin voisi kuvitella, että on ainakin pieni käry, että joistakin asioista ei kannata kirjoitella, koska ne ovat selkeästi ja useampaan kertaan kielletty. Näin ei kuitenkaan kaikkien osalta ole. Ihan väen vängällä pitää ujuttaa sitä omaa poliittista mielipidettä sinne sekaan.

Aika moni on ymmärtänyt, että banaani napsahtaa muistutukseksi, jos kirjoittaa jatkuvasti aiheen vierestä ja kokeilee foorumin rajoja. Siitä huolimatta he kykenevät käsittelemään asian, eivätkä ala mököttää kuin alakoululaiset. Tai no, osa kyllä rupeaa. Meillä kaikilla on heitä välillä ihan hirmuinen ikävä.

Mitä mielivaltaan ja epäreiluuteen tulee, niin myönnän sen avoimesti. Tutuille ja meikäläisen mielestä hauskoille kirjoittajille annan joissakin ketjuissa enemmän siimaa kuin toisille ja toisissa ketjuissa. Mutta voin kertoa, että olen aika tasapuolisen epäreilu kaikkia kohtaan.

Hyvää jatkoa myös sinulle meikäläisen puolesta.
--tri_Hoto--
iivana
Vapaaherra
Viestit: 4065
Liittynyt: 26.6.2004 11:55
Paikkakunta: Tellus

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja iivana »

Harmi juttu, että lähdet, Tuipveus. Sinulla oli mielenkiintoiset jutut. Kaikkea hyvää, toveri!
Iivana

"Instead of wondering when your next vacation is, set up a life you don't need to escape from."
kuisma31
Viestit: 386
Liittynyt: 11.3.2020 19:06

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja kuisma31 »

tupiveus on realistinen kirj0ittaja, eikä sen ajtatuksia voida sivuuttaa tältä foorumilta. Meitä on lähhtenuyt paljon aktiivisia kirkoittajia kutenaharmaasellkkä, ja joitain sellaisia keiltä elämäninto on kadonnut olemattomiin. Olisi hyvä miäli kukin jaksaisi kirkoitella sine asti kun energiaa riittää. Muutamia mainiten PATILA, rAMPAS, mIKAel1, plexi, tukataa, mikrobitti, hoto, sit se lentäjä, en muistanimeä. aparas lentäjä kumminki, Jusijii. Sitten icubar baikka sieltä ei enää päivitystä tule koska long dringk menee hyvään tahtiin tavarataloihin.
Avatar
lasse.k
Katkera vanha juoppo valittaja käsityömies
Viestit: 5399
Liittynyt: 1.4.2007 7:47
Paikkakunta: orhimattila edelleen,tai siellä sun täällä
Viesti:

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja lasse.k »

Nou tres...,tämähän on ihan normaalia suomessa,sanan vapaus on menetetty ja omat mielipiteet on kielletty,tai saa olla ainakin varovainen mitä sanoo,muuten voi joutua käräjille niin kun eräät. :roll: 8) :smt006
monessa mukana ollut ja melkein kaikki käy.
Avatar
rampas
Mr. Two Shots
Viestit: 16468
Liittynyt: 5.9.2010 20:20
Paikkakunta: Stadi

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja rampas »

Hyvää jatkoa jos ei oma riitä :smt006
Katse kohti siirtymistä pois oravanpyörästä ja asumista Thaimaassa Vuonna 2040!
Avatar
MauKhang
Raketti-insinööri
Viestit: 28619
Liittynyt: 15.12.2003 12:01
Paikkakunta: Singhapore

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja MauKhang »

kuisma31 kirjoitti: 7.10.2021 0:36 tupiveus on realistinen kirj0ittaja, eikä sen ajtatuksia voida sivuuttaa tältä foorumilta. Meitä on lähhtenuyt paljon aktiivisia kirkoittajia kutenaharmaasellkkä, ja joitain sellaisia keiltä elämäninto on kadonnut olemattomiin. Olisi hyvä miäli kukin jaksaisi kirkoitella sine asti kun energiaa riittää. Muutamia mainiten PATILA, rAMPAS, mIKAel1, plexi, tukataa, mikrobitti, hoto, sit se lentäjä, en muistanimeä. aparas lentäjä kumminki, Jusijii. Sitten icubar baikka sieltä ei enää päivitystä tule koska long dringk menee hyvään tahtiin tavarataloihin.
Aika sujuvasti pystyy sivuuttamaan nuo viimeaikaiset kirjoitukset joiden realismi perustui somesta kaivettuihin huuhaatietoihin. Ja kun niitä eivät muut nielleet niin herra pahoitti mielensä.Niin vaan sosiaalisen median ihmeellisyydet sekoittavat terävänkin pään.

tämä nyt ainakaan ei ole sossukyylien syytä
Avatar
-eni-
Viestit: 82
Liittynyt: 19.6.2005 18:19
Paikkakunta: Tampere

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja -eni- »

Hyvä että ymmärrät vihdoin häipyä. En jää mielenkiinnottomia jorinoitasi kaipaamaan. Naurettavinta on saamasi marttyyrikohtaus. Liekö käyt vielä kuitenkin kerran tai pari katsomassa, kuinka moni jää antiasi kaipaamaan :-D Ehkäpä jopa uusi nimimerkki…
Avatar
Pommi65
still alive´n´kicking
Viestit: 25490
Liittynyt: 4.12.2006 19:25
Paikkakunta: Töölönmaa

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja Pommi65 »

-eni- kirjoitti: 8.10.2021 14:33 Naurettavinta on saamasi marttyyrikohtaus. Liekö käyt vielä kuitenkin kerran tai pari katsomassa, kuinka moni jää antiasi kaipaamaan Ehkäpä jopa uusi nimimerrki...
Tämä lienee se todennäköisin lopputulema :smt081
-tee ekoteko,älä lisäänny-
Avatar
Gilbert11
Viestit: 1846
Liittynyt: 29.12.2018 17:00
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Toivotan hyvää jatkoa kaikille

Viesti Kirjoittaja Gilbert11 »

Nyt vasta näin tän... Ei näin. Milloin jengi oppii, että marttyyrikohtaus on vain se kaikkein näyttävin tapa vetää matto omien jalkojen alta.
Tuipveus on täällä yksi (ei liian monesta), joka selvästi panostaa yli sekunnin murto-osan viesteihinsä. Eli takaisin vaan.
Mutta jos bännit täältä käy vituttamaan, niin tauko on varmasti paikallaan. Silloin alkaa varmaan oleen vähän jo liian diipit meiningit tän foorumin suhteen. Bännejähän täältä tulee jatkuvasti. Yleensä ihan itse hankittuja. Joskus ns. tasoittelujäähyjä.
Kuuluu asiaan etenkin nyt kun ei täällä voi mistään asiastakaan oikein jutella, koska Thaikussa turismi vähän ollut viime aikoina seis.
Väkisin menee vaan kaivoon huuteluksi ja joskus toisten härnäämiseksi. Bänniähän siitä tulee. Silloin tietää vaan tehneensä jotain. Ei siitä pidä mieltään pahoittaa. :lol:

Edit: Tuipveuksen bännit kai tuli pääasiassa siitä, että lähti vastakkainasetteluun heikompilahjaisten, mutta kärkkäästi kirjoittavien palstaveljien kanssa. Kun toiselta puolelta loppuu kyky argumentoida ja homma menee apinoinniksi, niin usein täältä lähtee silloin koko kööri jäähylle vaikka vain yksi olisi perseillyt.
Toisaalta eiköhän Tässäkin Tuipveus ole ihan hyvin tiennyt mihin tilanne johtaa, kun tiettyjä nimimerkkejä tarpeeksi härnää tai alistaa. Siinä mielessä ihan kai ansaittua itsekin saada bännit, vaikka vain toisella lähtisi mopo käsistä. Joten ei näistä harmitusta pidä ottaa. :smt006
Vastaa Viestiin