Palstalla sepeämisestä

Valitukset, kiitokset, parannusehdotukset ja uudet ideat.

Valvoja: Modet

Vastaa Viestiin
patilanmies2

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja patilanmies2 »

Etsin tuossa aiemmin noita sääntöjä ja siksi otinkin esiin tuon trollauksen tässä ketjussa, kun en ainakaan löytänyt siihen liittyvää sääntöä.

Luin myös tuon linkkaamasi tekstin ja siellä sanotaan mm. näin:
Sallitut asiat Foorumilla:

- toimintaa voi arvostella, toki toiveena on, että teethän sen rakentavasti, eli myös korjausehdotus mukaan
- omien mielipiteiden esittäminen on sallittu kunhan ne eivät mene sisällöltään kiellettyjen puolelle ja eivät loukkaa ketään
Tämän vuoksi tähän nyt kirjoittelenkin. :D
Avatar
KooBee
Retired Person
Viestit: 3846
Liittynyt: 20.12.2003 17:38
Paikkakunta: Käpylä

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja KooBee »

Palstan lukeminen on vapaaehtoista :?: samoin postauksetkin :?:

Ote etiketistä
Sallitut asiat Foorumilla:

- täällä saa pitää hauskaa! :)
Let's play rock'n roll
patilanmies2

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja patilanmies2 »

Tässä muutamien muiden kirjoittajien huomioita. Nämä ovat muuten ihan tästä lähipäiviltä eri ketjuista, en jaksa kaivaa pidemmältä aikaa, kuin viestin tai pari esimerkiksi.
timokar1 kirjoitti:
Peku kirjoitti:
timokar1 kirjoitti:Sinua minä tarkoitin, mutta mitä ilmeisemmin erehdyin. Loma ei alkanutkaan vai saako siitä paremman korvauksen jos lomapäivinä kirjoittelee?.
Korvauksen keneltä ja mistä syystä? Saanen huomauttaa ettei oma kantani poikkea nykyisen hallituksen ja presidentin kannasta, mitä tulee Suomen suhteeseen Ukrainan veljessotaan, Natoon ja Venäjään. .....
No sieltä työpaikaltasi trollitehtaalta....tuo loppu viestistä oli varmaankin tarkoitettu vitsiksi...Heh heh.
soi8 kirjoitti:Ukrainassa alkaa pian varmaan isommat rähinät kun ryssätrollit aktivoituvat. Pekullakin alkaa olemaan raudat kuumana siellä sun täällä.
TeeJii kirjoitti:Tällä forumilla esimerkiksi nimim. peku on selvä trolli.
TomYam kirjoitti:No huh huh! Ja modet sallii kaiken paskan. Jos haukku jotain sähläriä sähläriksi, se sensuroidaan! Samaan aikaan eräs saa trollata ihan vapaasti! Herättää epäilyksiä..?!??
MauKhang kirjoitti:Ainoa joka asiasta pulisee eikä usko mihinkään todisteisiin on mummolan Peku.
MauKhang kirjoitti:Ei trollailu näytä yhtään vaikealta kun sen tekee ammattimies , työnäytteenä "harhautunut lennokki"
Maikka kirjoitti:
Tomppa kirjoitti:Onko kenellekään muulle herännyt epäilys että Peku saattaa olla erään moden trolli? Osaa niin nätisti herättää tunteita rikkomatta henkilökohtaisuuksiin meneviä sääntöjä. No fiksu hän ihan taatusti on.
Ei tuota kukaan ilman liksaa tee.
timokar1 kirjoitti:Tsemppiä TeeJii:lle kun jaksaa oikoa Pe...eiku..trollia! Samoin Natukselle. Itse ei enää viitsi pilata omaa päivää.
Maikka kirjoitti: Kun Putinin rahoittama trolli peku sanoo että Nato ei tule ikinä auttamaan Suomea koska muilla mailla on veto-oikeus, niin se ei edes oikeasti tarkoita, että hän olisi sitä mieltä. (tietenkin tietää että on täyttä paskaa)

PEKU SAA PALKKAA kirjoittamalla paskaa. Ymmärtäkää se. Kun sen skeidan tarpeeksi monta kertaa kirjoittaa, osa ihmisistä alkaa ajattelemaan, että joo niin sen täytyy olla...
Palonen kirjoitti:Onkohan nimimerkki "Peku" jokin trolli, osa Venäjän harjoittamaa informaatiosodankäyntiä?
Sen verran omituisia"venäjämielisiä" kirjoitukset ovat?

Olen vain muutaman kerran vilkaissut Nato-keskustelua tällä palstalla ja tämä "Peku" kyllä ihmettyttää ja kummastuttaa...
Naru kirjoitti:Jälleen yksi trolli ignore -listaan.
:smt006
Tästä viestistä (lähetetty 28.2.2012) lähtien olen ollut saletti tuosta tahallisesta trollauksesta, sitä ennen en niin hirveän aktiivisesti palstaa seurannutkaan.
AroKani kirjoitti:Maukka , Peku on todella ammattimainen trolli joukossamme ja taidoillaan ansainnut oikeuden olla täällä huvittamassa meitä hiilikuituteräksisellä taidollaan.

AK
Eli "pari" muutakin kirjoittajaa on kanssani samaa mieltä, tämä ei voi olla vaikuttamatta kirjoituksiin ja ylipäätään koko foorumin tasoon sen myötä. Ja nämä siis löytyi ihan muutaman minuutin hommalla, esimerkkejä trollauksesta on ketju jos toinenkin täynnä.

Eli mikä järki tämän trollauksen sallimisessa on?
Avatar
TeeJii
VAPAA RADIKAALI
Viestit: 4382
Liittynyt: 14.8.2007 10:49
Paikkakunta: CHANGri-La ja Suomi

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja TeeJii »

patilanmies2 = työmies

kiitos ajankäytöstäsi.
Avatar
tri_Hoto
Disinformaatikko
Viestit: 6265
Liittynyt: 15.12.2003 11:08
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja tri_Hoto »

Niin, tämä trollaaminen on erittäin hankala asia.

Olisihan se mukava, jos se soraääni saataisiin vaiennettua. Varsinkin siinä tapauksessa, että hän edustaa minulle käsittämätöntä, vierasta ja halveksuttavaa arvomaailmaa, välistä varmuudella valehtee. Kirjoittajia vaiennetaan monista syistä eri keskustelupalstoilla ja monissa maissa, myös täällä Klupilla. Klupilla nämä vaientamiset ovat yleensä johtuneet siitä, että kirjoittaja ei useammasta varoituksesta huolimatta ole malttanut pysyä kohtuullisuuden rajoissa arvostellessaan kanssakirjoittajia. Hyvänä kakkosena kirjoittamisen lopettamisen syynä on viheliäinen ja ikävä moderointikulttuuri, jota Klupilla harrastetaan. Tämä välillä aiheuttaa pyyntöjä poistaa nimimerkki käytöstä.

Tämän ikävän naljailun, kenkkuilun ja suoranaisen vittuilun kieltämisen vastapainoksi Klupilla on perinteisesti saanut kirjoittaa ihan puuta heinää. Aika moni kirjoittaja on tässä kunnostautunut mitä ihailtavimmalla tavalla.

Olen ennenkin maininnut, että Klupi ei kuitenkaan ole sananvapauden viimeinen linnake, joten aivan päättömyyksiin ei kannata yrittää mennä. Eikä Klupi ole edes tasa-arvoinen keskustelupalsta. Ohjeissakin jo sanotaan, että aloittavat kirjoittajat ovat erityisessä suojeluksessa. He ovat myös erityisessä tarkkailussa. Myönnän kernaasti myös sen, että itse katselen sateenkaaren väristen lasieni takaa suurella ilolla niitä kirjoittelijoita, jotka ovat jaksaneet pinnistellä mukana jo vuodesta 2003.

Klupin foorumi on omanlaisensa keskutelupalsta eikä meillä ole syytä matkia toisia palstoja tai niitten sääntöjä tai tapoja olkoon ne kuinka hyviä, esimerkillisiä tai yleisesti hyväksyttyjä tahansa. Yritämme pitää riman tarpeeksi matalalla, jotta kaikki kirjoittajat voivat sen halutessaan pudottaa.
--tri_Hoto--
patilanmies2

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja patilanmies2 »

tri_Hoto kirjoitti:Niin, tämä trollaaminen on erittäin hankala asia.
Ok, eli trollaaminen on sallittua?
Avatar
expatrium
Isaninportinvartija
Viestit: 56606
Liittynyt: 16.12.2003 12:15

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja expatrium »

Hekilökohtaisella vi....llako uskotte tuon loppuvan, miksi luette pekun postauksia, esim. Venäjä, Ukraina ja Nato topikeista?
Jättäkää lukematta, niin ei tarvitse stressaantua. :idea: :wink:
Kun maa lähenee, niin vitsit vähenee.
-Spede-
Majatalon Spede
Viestit: 9625
Liittynyt: 26.12.2003 0:22
Paikkakunta: Vantaa

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja -Spede- »

expatrium kirjoitti:Hekilökohtaisella vi....llako uskotte tuon loppuvan, miksi luette pekun postauksia, esim. Venäjä, Ukraina ja Nato topikeista?
Jättäkää lukematta, niin ei tarvitse stressaantua. :idea: :wink:
Tuolla perusteella voisi henkilökohtaisuuksiin menevän vit**ilunkin sallia.

expatriumin ohje: Jätä lukematta! 8)
***Kirjoittaja tunnustaa olevansa herkkä mies.***
Avatar
alucey
Viestit: 26900
Liittynyt: 21.12.2005 17:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja alucey »

no ainakin nuo edellä mainitut aihepiirit ovat tulleet melko perinpohjin käsitellyiksi, kun kaikki eivät ole samaa mieltä asioista. tulevat sitten eri kirjoittajien mielipiteet ja resurssointi siihen mistä pajalta tahansa. :wink:

ps. yleensä vääntö-ketjuissa muutamat äärilaitamielipiteen omaavat kirjoittajat vääntävät loputtomasti keskenään tietäen, ettei vastapuoli kuitenkaan muuta mielipidettään - hyödyllistä kenelle? oppisipa itsekin...
Suomen ainoa jengi, joka herättää suuria tunteita "Suurin ja Kaunein - Helsingin Jokerit"
Avatar
expatrium
Isaninportinvartija
Viestit: 56606
Liittynyt: 16.12.2003 12:15

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja expatrium »

Maikka kirjoitti:Tuolla perusteella voisi henkilökohtaisuuksiin menevän vit**ilunkin sallia.
Tuosta syystä pitäisi jättää jokainen postaus lukematta, koska tuota vit**ilua voi tulla mistä tahansa.
Kun maa lähenee, niin vitsit vähenee.
patilanmies2

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja patilanmies2 »

alucey kirjoitti:no ainakin nuo edellä mainitut aihepiirit ovat tulleet melko perinpohjin käsitellyiksi, kun kaikki eivät ole samaa mieltä asioista. tulevat sitten eri kirjoittajien mielipiteet ja resurssointi siihen mistä pajalta tahansa. :wink:
Tästä olen erittäinkin samaa mieltä ja siksi edelleen jatkankin kirjoittamista, sekä tiettyjen nimimerkkien kirjoituksien lukemista siitäkin huolimatta, että vanha ohje olisi olla vastaamatta trollauksiin yhtään mitään. Huomiotta jättäminen on tehokkain keino yleensä. Mutta, sen jatkuessa se on tasan tarkkaan ylläpidon tehtävä puuttua siihen itseään järjellisenä pitävillä keskustelufoorumeilla.

Sitä olen täällä lähinnä ihmetellyt tässä ketjussa, että miksi tuo sallitaan?

Sinänsä sillä ei ole minulle väliä, koska todellakin olen oppinut joka käänteessä jotakin uutta. Trolli väittää, ettei Liettualla ole edes puolustusvoimia -> ei muuta kuin tutkimaan heidän puolustusvoimiensa vahvuutta -> voilà ! opin uutta -> tutkin asiaa lisää -> huomaan, että Liettuahan lähettää aseita Ukrainaan ensimmäisenä Nato-maana -> opin jälleen uutta ja voin käyttää sitä trollia vastaan samalla -> jne.

Eli eihän siinä mitään, kyllä tälläkin konstilla uutta oppii ja itse ainakin tutkisin näitä asioita joka tapauksessa silloin, kun ei ole muuta tekemistä. Tänne ne on vain mukava jäsennellä sitten jonkinlaisen arvostelun kohteeksi ja taas oppii lisää, kun joku korjaa virheitä pois ja esittää omia ajatuksiaan.

Harmi vain, ettei tietyillä nimimerkeillä ole sitten yhtään mitään arvoa tässä vaiheessa, kun 95% kirjoituksesta on tahallista puutaheinää. Ja harmi, jos ihan hyvä keskustelufoorumi haluaa tehdä itsestään tieten tahtoen sellaisen, jossa keskustelu ei ole mahdollisimman sujuvaa ja laadukasta.

Tämä ei todellakaan tarkoita, että joku kirjoittaja olisi eri mieltä asioista ja tätä ei tulisi sallia, vaan hänen harjoittamaansa tietoista provosointia ja ärsyttämistä.

Olen oman kehitysehdotukseni asiaan antanut ylläpidolle ja sillä hyvä. Tässä esimerkiksi murha.infon sääntö nopeasti googlattuna.
*9 §* Trollaaminen on kiellettyä. Tällä tarkoitetaan viestejä, joilla
pyritään tietoisesti saamaan lukijoiden ja kanssakirjoittajien tunteet
kuohumaan. Provokatiivisetkin viestit ovat sallittuja elleivät ne riko
palstan muita sääntökohtia. Kiinnitä kuitenkin huomiota mihin ketjuun ja
mille palstalle tekstisi kirjoitat.
Vastaavat löytyy joka foorumin ohjeista, niistä voi katsoa esimerkkejä.
Ilkka

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja Ilkka »

Miksi te luette niitä Pekun trolleja? Niin kauan se trollaa kun joku niihin trolleihin tarttuu.
-Spede-
Majatalon Spede
Viestit: 9625
Liittynyt: 26.12.2003 0:22
Paikkakunta: Vantaa

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja -Spede- »

Ilkka kirjoitti:Miksi te luette niitä Pekun trolleja? Niin kauan se trollaa kun joku niihin trolleihin tarttuu.
Ärsyttää jos joku pääsee levittämään virheellistä "tietoa". Joku muu -joka asiasta paremmin tiedä- saattaa pitää niitä tosina.
Ei malta olla korjaamatta, ja sitten trolli sujuvasti vaihtaakin aihetta... loputonta..

expatrium kirjoitti:
Maikka kirjoitti:Tuolla perusteella voisi henkilökohtaisuuksiin menevän vit**ilunkin sallia.
Tuosta syystä pitäisi jättää jokainen postaus lukematta, koska tuota vit**ilua voi tulla mistä tahansa.
Niinpä, nyt voit sitten palata omaan alkuperäiseen ehdotukseesi ja miettiä asiaa. :smt017
Viimeksi muokannut -Spede-, 24.6.2015 9:02. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
***Kirjoittaja tunnustaa olevansa herkkä mies.***
Avatar
Peku
Viestit: 9620
Liittynyt: 19.12.2003 17:28
Paikkakunta: Ylämummola

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja Peku »

patilanmies2 kirjoitti:Trolli väittää, ettei Liettualla ole edes puolustusvoimia -> ei muuta kuin tutkimaan heidän puolustusvoimiensa vahvuutta -> voilà ! opin uutta -> tutkin asiaa lisää -> huomaan, että Liettuahan lähettää aseita Ukrainaan ensimmäisenä Nato-maana -> opin jälleen uutta ja voin käyttää sitä trollia vastaan samalla -> jne.
Tarkennetaan sen verran, että Liettualla on ollut pieni palkka-armeija jossa on noin 10 000-12 000 asemiestä, mutta asevelvollisuutta heillä ei ole. Sitä ollaan palauttamassa tämän ao. HS-jutun mukaan. Se on sitten kokonaan eri asia, millainen maanpuolustustahto on tositilanteessa sotilailla jotka saavat kk-palkan kun ovat "vain" töissä ase kädessä. Ehkä joku ulkopuolinen taho alkaa maksaa parempaa palkkaa ja sitten he siirtyvät tämän palvelukseen :roll: Mielestäni ainoa tositilanteessa toimiva puolustusvoimat on asevelvollisuuteen perustuva armeija.
Liettua aikoo palauttaa asevelvollisuuden seuraavaksi viideksi vuodeksi. Syynä on muuttunut geopoliittinen tilanne, Liettuan presidentinkanslia ilmoitti tiistaina.

Muutosta ehdotti tiistaina Liettuan turvallisuuspoliittinen neuvosto, johon kuuluvat presidentti, pääministeri, parlamentin puheenjohtaja, puolustusministeri ja puolustusvoimien komentaja. Liettuan parlamentin on vielä hyväksyttävä päätös.

Jos parlamentti hyväksyy turvallisuuspoliittisen neuvoston päätöksen, ensimmäiset asevelvolliset voisivat aloittaa palveluksen jo syksyllä, kirjoittaa uutisportaali Delfi Liettuassa.

Käytännössä päätös tarkoittaisi, että enimmillään 3 500 nuorta, 19–26-vuotiasta miestä, suorittaa yhdeksän kuukauden asepalveluksen.

Mallina asevelvollisuus- ja ammattilaisarmeijan yhdistelmästä Liettuan presidentinkanslia mainitsee Suomen, Viron, Norjan ja Tanskan.

Liettua siirtyi asevelvollisuusarmeijasta täysin palkka-armeijaan vuonna 2008 Venäjän ja Georgian välisen sodan jälkeen. Tuolloin sotilasliitto Nato suosi ulkomaan operaatioihin soveltuvia, helposti liikuteltavia ammattilaisjoukkoja.

Venäjän tukemat sotatoimet Ukrainassa ovat lisänneet turvattomuuden tunnetta ja lisänneet painetta puolustuskyvyn parantamiseen etenkin Baltian maissa.

Liettua on ensimmäinen Naton jäsenvaltio, joka on perumassa siirtymisensä kokonaan palkka-armeijaan.
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1424755434267
Avatar
Pommi65
still alive´n´kicking
Viestit: 25490
Liittynyt: 4.12.2006 19:25
Paikkakunta: Töölönmaa

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja Pommi65 »

Peku kirjoitti:.....Mielestäni ainoa tositilanteessa toimiva puolustusvoimat on asevelvollisuuteen perustuva armeija....
Kuten Yhdysvalloilla? :smt005

Jatkakaa.... :smt064
-tee ekoteko,älä lisäänny-
Avatar
expatrium
Isaninportinvartija
Viestit: 56606
Liittynyt: 16.12.2003 12:15

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja expatrium »

Lainaan toisesta topista tämän, kun liittyy aiheeseen....
Suomen Nato-jäsenyys 8.4.2015 23:05

Niin kauan kuin Peku ei sorru henkilökohtaisuuksiin, hän saa kirjoitella omia tai keltä tahansa omaksuttuja mielipiteitä niin paljon kuin näppäimistössä virtaa riittää. Sen sijaan nämä kirjoittajat, jotka mielellään menevät henkilökohtaisuuksiin ja jopa pekukohtaisuuksiin ovat suuremmassa vaarassa joutua bannatuksi.

Ylläpidon neuvo on, että välttelette kirjoittamasta toisistanne vaan keskitytte asiaan. Se näin up to you-puolella saa olla ihan faktaa tai sitten omaa tai jonkun toisen keksimää. Tällä politiikalla jatketaan.
_________________
--tri_Hoto--
...ja syykin, miksi, on mainittu.

Yksi hyvä konsti on kun ei ruoki trolaajaa, eli mitä vähemmän hänen trollejaan lainataan ,sitä tehottomammiksi ne muuttuvat ja päinvastoin. :idea:
Kun maa lähenee, niin vitsit vähenee.
Avatar
Tata
Viestit: 1621
Liittynyt: 27.2.2012 17:57
Paikkakunta: Saranapuolella

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja Tata »

Parempi tunnetut trollit kuin tuntemattomat trollit.
Aktiiviset Viestiketjut Klupilla
Tata, Filippiinien köyhä suomalainen.
Siitä on lähdettävä, että tähän on tultu.
patilanmies2

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja patilanmies2 »

Toisesta ketjusta edelleen lainattua:
soi8 kirjoitti:
tri_Hoto kirjoitti:Niin kauan kuin Peku ei sorru henkilökohtaisuuksiin, hän saa kirjoitella omia tai keltä tahansa omaksuttuja mielipiteitä niin paljon kuin näppäimistössä virtaa riittää. Sen sijaan nämä kirjoittajat, jotka mielellään menevät henkilökohtaisuuksiin ja jopa pekukohtaisuuksiin ovat suuremmassa vaarassa joutua bannatuksi.

Ylläpidon neuvo on, että välttelette kirjoittamasta toisistanne vaan keskitytte asiaan. Se näin up to you-puolella saa olla ihan faktaa tai sitten omaa tai jonkun toisen keksimää. Tällä politiikalla jatketaan.
Eli foorumin linjaus on sellainen että voin terrorisoida ihan mitä ketjua tahansa kunhan en mene henkilökohtaisuuksiin. Tästä tulee hauskaa.
Tekisipä mieleni kokeilla tämän linjauksen toimivuutta täällä...

Mutta, ei mulla ainakaan kestä psyyke tuollaista trollaamista tehdä, eikä varmaan kellään muullakaan. Enkä ole kyllä niin lapsellinenkaan, että viitsisin rueta täällä ottamaan vaikkapa puolen vuoden trollauskuurin, jonka aikana todennäköisesti kävisi kohtuullisen ilmeiseksi ettei se ole järkevä linja pyörittää keskustelupalstaa ilman selkeää sääntöä tästä.
Avatar
MauKhang
Raketti-insinööri
Viestit: 28619
Liittynyt: 15.12.2003 12:01
Paikkakunta: Singhapore

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja MauKhang »

Jos Pekun viestit kovasti korpeavat niin voit laittaa hänet asetuksissa vihamiehiin niin viestit eivät tule näkyville. Joudut aukaisemaan viestin jos haluat uteliaisuuttasi nähdä uusimman "trollin" .

tämä nyt ainakaan ei ole sossukyylien syytä
hullu-ukko
The Next Generation
Viestit: 734
Liittynyt: 3.12.2014 12:41

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja hullu-ukko »

Tuo on kyllä hankala homma...
Itekkään pidä pätkääkään Pekun ilmiselvistä trollauksista mutta silti mielestäni on väärin jos pelkästään sen perusteella bannataan että se ärsyttää itseäni.

Eikös se ole vähän sama asia kuin juntta sanelee thaikkulassa mitä media saa kirjoitella ja mitä ei :mrgreen:

Kaikesta ärsyttävyydestään huolimatta Peku (ainakaan toistaiseksi) ei mene henkilökohtaisuuksiin niin kuin moni muu "vakikirjoittelija"... Sellasesta jatkuvasta vittuilusta ja nälvimisestä niitä banneja pitäisi ennemminkin viljellä, mutta siinäkin toteutuu se että toiset saa sitä tehdä enemmän kuin toiset. Ja niin se on joka ikisellä foorumilla.
Avatar
Peku
Viestit: 9620
Liittynyt: 19.12.2003 17:28
Paikkakunta: Ylämummola

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja Peku »

Helpommalla pääsee kun hogsaa että on vain erilaisia mielipiteitä, eikä aina välttämättä ne omat "oikeat" uppoa jokaiseen. Joillakin saattaa olla myös koleerinen luonne, joka selittää asiaa paljon. Koleerikon tavoite on saada omasta mielipiteestään kaikkien yhteinen. Jos ei onnistu näppäilemällä, niin sitten moukaria käyttäen :wink: Mistään trollauksesta ei nähdäkseni ole tällä palstalla kyse, vaikka joidenkin kohdalla näinkin voi ajatella. Itse hyväksyn muiden mielipiteet ja erilaisuuden; tietyt viestiaiheet kiinnostaa enemmän kuin henkilöt niiden takana, eikä ole minkäänlaista tarvetta pohtia heidän sielunelämäänsä :roll: vaan ovat sellaisia kuin ovat.
Koleerikko on käytännön mies. Toiminnan mies. Koleerikko on helposti komenteleva, voimakastahtoinen ja toisaalta hyvin optimistinen. Hänen mielensä on täynnä suunnitelmia ja tavoitteita, ilman että kyseessä olisivat sinänsä mitkään pilvilinnat.
http://www.helsinki.fi/~pjojala/koleerikko.htm
Nakke
Viestit: 6129
Liittynyt: 28.2.2005 5:22
Paikkakunta: EU

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja Nakke »

Veikkaanpa että Peku on Hoto :D
MIES MENEE MIES VASTAA
patilanmies2

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja patilanmies2 »

MauKhang kirjoitti:Jos Pekun viestit kovasti korpeavat niin voit laittaa hänet asetuksissa vihamiehiin niin viestit eivät tule näkyville. Joudut aukaisemaan viestin jos haluat uteliaisuuttasi nähdä uusimman "trollin" .
Se on ollut jo pitkiä ajanjaksoja estettynä mulla, mutta ketjut joihin trolli osallistuu ovat sellaista silppua hänen jäljiltään, että niitä on miltei mahdotonta lukea asian hyppiessä mihin sattuu Pohjois-Korean ja avaruuden välimaastossa. Eli erittäin taitava hommassa, ilmeisen älykäs, eikä tee tätä tyhmyyttään. Sitä vain ihmettelen, miten jaksaa jatkaa tuollaista lapsellista touhua vuosia, aikuinen (?) mies.

Mutta ei se nyt niin voi mennä, että kymmenien muiden kirjoittelijoiden pitää reagoida yhden tahallisiin provoihin ja tämä sen kuin jatkaa toimintaansa? Tällä viittaan neuvoihin olla lukematta tai avaamatta viestejään.
patilanmies2

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja patilanmies2 »

Nakke kirjoitti:Veikkaanpa että Peku on Hoto :D
Erinomaisen hyvä veikkaus.
Ilkka

Re: Palstalla sepeämisestä

Viesti Kirjoittaja Ilkka »

patilanmies2 kirjoitti: Mutta ei se nyt niin voi mennä, että kymmenien muiden kirjoittelijoiden pitää reagoida yhden tahallisiin provoihin ja tämä sen kuin jatkaa toimintaansa?
Ei se niin olekaan. Kenenkään ei tarvitse reagoida millään lailla.

Netin putsaaminen itseään ärsyttävistä asioista on ihan sama kun lähdet äyskäröimään Kolera-allasta tyhjäksi.

Jos netin kirjoitukset ärsyttävät niin paljon että tulee olo, että on pakko tehdä jotain, niin kannattaa ottaa vaikka puolen vuoden tauko niin asiat palaa tärkeysjärjestykseen.

Tälläkin palstalla 90% pelkkää paskaa mutta ne voi jättää ihan huomioimatta eikä kannata ottaa mitään stressiä niistä.
Viimeksi muokannut Ilkka, 24.6.2015 11:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin