matkan suunnittelu apua

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
jami79
Viestit: 19
Liittynyt: 18.2.2017 9:33

matkan suunnittelu apua

Viesti Kirjoittaja jami79 »

Moikka. Meidän 5 henkinen perheemme miettii tässä ensi joulukuun thaimaan reissua. 3vk matka aurinkomatkojen kautta halvimmillaan, 6535+kuljetukset ja vakuutukset yms.. Olemme tuossa myös pohtineet mahdollisesti lentoja erikseen ja hotellia mahdollisesti booking.comin kautta. Näyttäs tuollalailla saavan edullisemmin tuon 3vk..

Nyt kysymykseen, onko teillä kokemusta tuosta booking.comista, onko luotettava? Jos varaan hotellin, niin senhän pystyy maksamaan paikan päällä? Että ei ala kirkumaan ennakkoon maksua, sit kuuluukin, että ei huonetta olekkaan. Käykö maksuksi käteinen? Kumpaa tapaa suosittelisitte lapsiperheelle, pakettimatkaa vai lennot ja hotellit erikseen?

Kokemuksia kaivataan..
Avatar
ollit
Papa Pumpui
Viestit: 8466
Liittynyt: 16.12.2007 13:40
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: matkan suunnittelu apua

Viesti Kirjoittaja ollit »

Jos olette ekaa kertaa menossa Thaimaahan, niin minä suosittelisin pakettimatkaa. Yleensä niillä on hyvätasoiset hotellit ja muutenkin se on vaivattomampi tapa. Kun vertasit noita hintoja, niin oliko kyseessä sama hotelli? Meidän porukalle on riittänyt vaatimattomampi hotelli, kuin mitä valmismatkoilla olisi ollut, siksi myös hinta on ollut halvempi.
Jos olette käyneet kohteessa, tai yleensä Thaimaassa aiemmin ja tunnette vähän paikkaa, niin sitten suosittelen omatoimimatkaa.
Noista varaussivustoista en osaa sanoa mitään. Olemme yleensä ottaneet hotellin paikan päältä, tai soittaneet sinne etukäteen, että varaisivat huoneen. Paikan päällä varausta en suosittele etenkään Joulun aikaan.
P.S. On toi muuten aika kova hinta pakettimatkalle, varsinkin jos se on halvin hinta. Toisaalta Joulu kyllä nostaa hintaa.
Taidan olla humalassa, kun en muista edes juoneeni ?
Avatar
MrTravkin
"Riisikeppimode"
Viestit: 7189
Liittynyt: 14.4.2004 15:08
Paikkakunta: Espoo

Re: matkan suunnittelu apua

Viesti Kirjoittaja MrTravkin »

Booking.com toimii hyvin usean käyttökerran kokemuksella. Olen käyttänyt sekä Thaimaassa että muualla, kertaakaan ei mitään ongelmia. Joulukuuksi kannattaa ostaa lennot pikaisesti koska hinnat vain nousevat ajan myötä. Jos alle 800 löytää aikuisen lipun 3vk joulun yli niin hyvä hinta ja kannattaa ottaa heti. Omatoimimatkailu Thaimaassa on helppoa, ei sen takia kannata pakettimatkaan rahaa tuhlata. Hyvät kenttäkuljetuksetkin löytyy tämän foorumin ketjuista.
Vastaa Viestiin