Retket Karon beachilla, vinkkejä

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Erja71
Viestit: 2
Liittynyt: 29.8.2016 10:26

Retket Karon beachilla, vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Erja71 »

Pitkäaikainen haave toteutumassa ja isännän kanssa ollaan suuntaamassa marraskuussa ensimmäistä kertaa Thaimaan lämpöön. Ja kun nyt sinne lähdetään, niin haluttaisiin nähdä jotain muutakin kuin ranta :D Mitä suosittelisitte, mitä pitäisi nähdä? Ja retket myös kiinnostaa, mietittiin, että josko sieltä löytyisi hyviä paikallisia tai siellä toimivia retkien järjestäjiä. Oliskos niistä antaa hyvää vinkkiä? :roll:
Avatar
ramiti
Kannattajajäsen
Viestit: 1741
Liittynyt: 26.8.2011 4:07
Paikkakunta: Keski-Suomi

Re: Retket Karon beachilla, vinkkejä

Viesti Kirjoittaja ramiti »

Erja71 kirjoitti:Pitkäaikainen haave toteutumassa ja isännän kanssa ollaan suuntaamassa marraskuussa ensimmäistä kertaa Thaimaan lämpöön. Ja kun nyt sinne lähdetään, niin haluttaisiin nähdä jotain muutakin kuin ranta :D Mitä suosittelisitte, mitä pitäisi nähdä? Ja retket myös kiinnostaa, mietittiin, että josko sieltä löytyisi hyviä paikallisia tai siellä toimivia retkien järjestäjiä. Oliskos niistä antaa hyvää vinkkiä? :roll:
Näitä kahta suosittelen. Lippuja myyvät hotellit ja pienet matkatoimistot joita löytyy kaduilta 100-200 m välein. Nouto majoituspaikasta ja paluukyyti sisältyy hintaan.

http://www.phuket-fantasea.com/eng/rese ... elcome.php
http://www.siamniramit.com/index.php

Nähtävyyksistä kannattaa kokea Prompteh cape, saaren eteläisin kärki. Big Buddha Chalongissa sekä Kata/Karon wiew-point. Näihin ehkä kannattaa tutustua vuokraamalla scootterit eikä maksaa turhaan tuhottoman kalliista tuk-tukista tai taksista. Prompteh cape mielellään auringonlaskun aikaan.
Erja71
Viestit: 2
Liittynyt: 29.8.2016 10:26

Re: Retket Karon beachilla, vinkkejä

Viesti Kirjoittaja Erja71 »

Kiitos vinkeistä! :D
Vastaa Viestiin