thaimaan nykyinen hintataso?+vinkkejä

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
reppumies
Viestit: 1
Liittynyt: 18.8.2011 0:30

thaimaan nykyinen hintataso?+vinkkejä

Viesti Kirjoittaja reppumies »

hei.
olen lähdössä syyskuun alussa ekaa kertaa thaimaaseen ja kiinostaisi tietää minkälainen nykyinen hinta tasoa mahtaa olla eripuolilla thaimaata?

olis tarkoitus olla thaimaassa 2-3kk , haluaisin elellä suht pienellä opiskelijan budjetillä mutta en kyllä ihan läävissäkään haluaisin asua että saako sieltä vielä nykyisin halvalla ihan ok kämppiä ja muu elämisen hintataso?
paljon kannattis varata noin 1kk kohden tietenki varmaan riippuu paljon siitä mitä haluaa tehdä ja kuinka paljon juhlii varmaan bisseä tulee otettua mut ei nyt ihan joka ilta ole kuitenkaan tarkoitus juhlia.
mites thaimaassa nuo netit/prepaid liittymät onko hankala saada ja ovatko kalliita?

turistimi viisumi on vissiin voimassa 60päivää? vai onko niitä mahdollista saada 60+30päivää muistan jostain nähneeni jostain semmoisesta ja oliko hinta 30e/maahantuloa kohden?

voisko tähän ketjuun pistää yleisesti kaikkien mahdollisten tavaroitten/juttejen hintatasoa eripuolilla thaimaata.

thaimaassa varmaan löytyy myös paljon suomalaisten omistamia majoitus paikkoja? niitten hinnat kiinostaa kans jos täällä foorumilla niitten pitäjiä niin mulle voi pistää yv:llä tai tähän ketjuun tarjouksia.

edit: snorklaus,kalatus jne retket kiinostavat kans kovasti ja nähtävyydet.

kiitokset etukäteen :)
Vastaa Viestiin