Lomprayah Koh Tao - Surat Thani (Don Sak)

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Avatar
JasonD
Viestit: 214
Liittynyt: 18.8.2006 15:37
Paikkakunta: Chiang Mai

Lomprayah Koh Tao - Surat Thani (Don Sak)

Viesti Kirjoittaja JasonD »

Katamariiniyhtiö Lomprayahin reitti Koh Taolta - Surat Thaniin on ollut jo jonkin aikaa käytössä. Yhtiön hieman sekavan tiedottamisen ja matkatoimistojen tietämättömyyden vuoksi ohessa reitti helmikuussa 2011.

09:30 Koh Tao -> Koh Phangan
10:45 Koh Phangan

Katamariini seisoo reippaan tunnin ajan satamassa, jona aikana voi maista käydä ostamassa evästä ja juotavaa. (Tässä voi ilmetä eri käytäntöjä, vaihtavatko Samuille vai Don Sakiin menijät katamariinia. Aamulla siis lähtee yksi alus Koh Taolta, josta matkustajat sitten jakaantuvat Phanganilla kahteen. Toinen alus jatkaa matkaa välittömästi matkustajien lastauksen jälkeen Samuille ja toinen siis noin tunnin kuluttua Samuin kautta Don Sakiin.)

12:00 Koh Phangan -> Koh Samui
12:45 Koh Samui -> Surat Thani (Don Sak)
13:30 Don Sak

Listahinta 600THB

Reitti on miellyttävän nopea esimerkiksi akselilla Khanom - Koh Tao reissaaville. Tai Taolta Phuketiin / Krabille suuntaaville.
Vastaa Viestiin