Phuket, Coral Island Resort ja shoppailu

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
Tonnikala
Viestit: 13
Liittynyt: 4.3.2009 19:47
Paikkakunta: Jkl

Phuket, Coral Island Resort ja shoppailu

Viesti Kirjoittaja Tonnikala »

Onko kellään kokemuksia tuosta Coral Islandista? Me ollaan menossa parin viikon päästä sinne ja ehkä ollaan koko loma siellä, sen tietää sitten... Tällä haavaa ollaan reissussa vain reilu viikko kun odotellaan perheenlisäystä toukokuun alulle ja mää oon niin valas kohta etten pysty liikkumaan :lol:

Onko tuolla saarella mitään muuta kun toi hotla ja biitsi? Mitään muuta ei kyllä nyt kaivatakaan, mutta mietin mitä kaikkea pitää haalia mukaan sitten mantereelta että ei tarvi het lähtiä hakemaan jos jotaki olellista puuttuu, tyyliin hammastahna tms...

Mites sitten kun onhan miun pakko suorittaa pakollinen shoppailukierros (taas matkalaukullinen kenkiä ja vaatteita kun löytyy paljon omia kokoja :smt007 ) suositteletteko Phuketissa shoppaamiseen mitä mestaa? Erooko hintatasot eri kohteisssa? Minkälainen paikka tuo Phuket Town on?
Vastaa Viestiin