Thai-Yrittäjät huomio!

Yhdistyksen tiedotteita sekä ohjeita. Lue ohjeet foorumin käytöstä ensitöiksesi!

Valvoja: Modet

Lukittu
Avatar
Yllapito
Ylläpito
Viestit: 181
Liittynyt: 17.9.2004 16:20
Viesti:

Thai-Yrittäjät huomio!

Viesti Kirjoittaja Yllapito »

Hei Sinä Thai-henkinen yrittäjä, toimit sitten Suomessa tai Thaimaassa. Haluatko tavoittaa tuhansia aktiivisia matkaajia joiden mielenkiintona sekä intohimona on Thaimaa?

Ilmoita yrityksesi toiminnasta aivan vapaasti ja ilmaiseksi Thai-klupi ry:n ylläpitämällä foorumilla. Kerro vaikka viimeisimmät juorut, ravintolasi menu, yllätystarjoukset, teemaillat tai vaikkapa uutiset, lomat tms. yrityksesi tiimoilta.

Thai-klupi ry:n foorumi tarjoaa oivan mainospaikan aivan ilmaiseksi, foorumin kautta teet yritystäsi tunnetummaksi sekä saat näkyvyyttä. Jo pienellä aktiivisuudella on mahdollista tehdä itseään tunnetummaksi, kuvat yrityksestäsi ovat aina plussaa ja sanonnan mukaan ne kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa.

Yrittäjän arki ei aina ole helppoa ja etenkin Thaimaassa polulle mahtuu kivikkoja ja kareja yllättävän usein, siispä Thai-klupi ry haluaa ojentaa auttavan kätensä myös yrittäjien suuntaan, onhan toimintamme tukipilareita muutenkin sekä tiedon jakaminen Thaimaahan matkaaville, että myös Thaimaalaisen kulttuurin edistäminen täällä Suomessa.

Katsomme, että tähän kuuluu olennaisena asiana myös Thai-henkisten yrittäjien tukeminen kummassakin maassa. Onhan kuitenkin meidän kaikkien etu, että meillä on käytössä runsaasti palveluita kummassakin maassa, miksi siis emme avoimesti tarjoaisi apua ja tietoa.

Eli sana on vapaa yrittäjät, mikäli tarvitset apua kirjoitusasun ja vaikkapa kuvien lisäämisissä yms. asioissa, niin ota rohkeasti yhteyttä ylläpitoon / moderaattoreihin, autamme mielellämme.
Lukittu