OHJEET FOORUMIN KÄYTÖSTÄ

Yhdistyksen tiedotteita sekä ohjeita. Lue ohjeet foorumin käytöstä ensitöiksesi!

Valvoja: Modet

Lukittu
Avatar
Yllapito
Ylläpito
Viestit: 181
Liittynyt: 17.9.2004 16:20
Viesti:

OHJEET FOORUMIN KÄYTÖSTÄ

Viesti Kirjoittaja Yllapito »

TERVETULOA THAI-KLUPIN KESKUSTELUFOORUMILLE!

Tervetuloa Thai-Klupi r.y.:n ylläpitämälle keskustelufoorumille, missä aiheena on meidän kaikkien rakastama Thaimaa, -Hymyjen maa- .

Tämän foorumin tarkoituksena on nimensä mukaisesti olla keskustelupaikka meille kaikille, ikään, sukupuoleen tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. Korostamme toiminnassamme avoimuutta, rehtiyttä sekä reilua meininkiä.

Osallistuaksesi keskusteluun, sinun pitää rekisteröidä itsellesi nimimerkki. Se tapahtuu klikkaamalla seuraavaa linkkiä:

Klikkaa tästä

Mikäli keskustelupalsta ei ole sinulle tuttu, voit lukea perusohjeet seuraavasta linkistä:

Ohjeet

FOORUMIN TUNNISTAUTUNEEKSI KÄYTTÄJÄKSI:


Halutessasi päästä lukemaan Thaimassa asuminen-, Up to you- ja Nightlife-palstaa, sinun täytyy tunnistautua. Tunnistautuminen EI MAKSA mitään muuta kuin vaivan.

Lähetä YKSITYISVIESTI klikkaamalla allaolevaa linkkiä:

Linkki

Viestin otsikko: Tunnistautuminen
Viestin sisältö: Tunnistautuminen
Oikea nimesi
Katuosoite
Postinumero ja postitoimipaikka

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Käyttäjien henkilöllisyyden todentaminen mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Rekisteriseloste

Tarkista, että olet muistanut käyttää nimessä, osoitteessa ja postitoimipaikassa ISOA alkukirjainta. Poste restante-osoitteita ei hyväksytä. Lopuksi lähetä viesti.

***** Huom 2: Jos haluat vain osoitteenmuutoksen niin mainitse siitä ensimmäisenä niin voimme tehdä muutokset muokkaamalla kantaan eikä tarvitse hakata tietoja uudestaan huomatakseen että käyttäjä on jo rekisterissä jolloin saatta jäädä muutokset tekemättä.*****

Vuorokauden ajasta sekä muista kiireistä johtuen, tunnistautumisen hyväksyminen kestää minuuteista tunteihin, tunneista muutamiin päiviin, mahdollisesti jopa viikon tai yli. Sinun ei siis tarvitse tunnin päästä lähettää viestiä jollekin toiselle oikeuksien lisääjälle, vaan malta rauhassa, kyllä se sieltä tulee.
Yllapito
Lukittu