Pesula Pattayalla

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
hmp
Viestit: 45
Liittynyt: 16.1.2005 19:15

Pesula Pattayalla

Viesti Kirjoittaja hmp »

Koitin haulla etsiä, vaan en muka löytänyt :roll:

Mistä löytyis hyvät pesulapalvelut? Kauanko noin pitäis varata vaatteiden puhtaaksisaantiin ja tietty hinnatkin kiinnostaa. Hotellin kautta ei viittis lähettää, kun maksavat aina niin turkasen paljon enemmän.

Tattis, taas :)
hongnamman
Pattayan M.A.Numminen
Viestit: 3579
Liittynyt: 4.1.2004 18:28
Paikkakunta: Dark Side Of The Moon

Viesti Kirjoittaja hongnamman »

Suurinpiirtein joka nurkalta, mutta ainakin Soi Buokhawilta löytyypi useampi!
Ja samana päivänä yleensä saa. Hinatkin riippuu siitä mitä pesetät. Kassillinen n.100-200bht(ISO)
Panem et circenses
Avatar
Antero
Päänyrveli
Viestit: 3551
Liittynyt: 16.12.2003 8:21

Viesti Kirjoittaja Antero »

On ihme, jos pesupalvelua ei löydy 100 metrin säteeltä hotellista. Ja halpaa on kuten yllä jo kerrottiin.

Älkää ihmiset missään nimessä pesettäkö hotellin palveluna vaatteita vaan vatteet pussiin ja kadulle, ensimmäiseltä henkilöltä kysymään: "Loondli?", niin homma etenee :)
M
Viestit: 431
Liittynyt: 22.2.2004 15:02

Viesti Kirjoittaja M »

Tuon "Loondlin" kysyminen tuntuisi hyvältä vihjeeltä. Itse pari kertaa kyselleenä en saanut toimimaan, vaikka miten näyttelin pyykkejäni. Missä lie vika. Sijaitsevat kujilla, parikymmentä metriä pääkadulta. Tämäkin tuntuu olevan tyyppiä: Kun etsii, ei löydä millään, kun ei etsi, niitä on ihan joka paikassa.
Avatar
kaltsu
Viestit: 244
Liittynyt: 17.9.2004 16:22
Paikkakunta: Helsinki

Pesula hintoja

Viesti Kirjoittaja kaltsu »

En osannu liittää kuvaa Liite kuvissa on yks pesula lappu huahinista :(

Kuva

Edit: kuva lisätty

Terv. Ylläpito
Kiitoksia :wink:
Viimeksi muokannut kaltsu, 22.2.2005 12:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Asiat eivät koskaan ole niin huonosti,etteikö niitä juopottelulla saisi vielä huonommaksi
Avatar
Aka
Viestit: 98
Liittynyt: 20.12.2003 14:38
Paikkakunta: Kotona

Viesti Kirjoittaja Aka »

Varma tieto :D

Pistä pestävät vaatteet muovikassiin ja se sängyn päälle, kun lähdet ulos. Takaisin tullessa peti on tehty ja kassi hävinnyt (älä huolestu!).

Seuraavana päivänä kun siivoojat ovat käyneet löytyvät vaatteet komerosta nätisti aseteltuna. :-D

Toiminut joka kerran ja hotelleja pattiksella lukuisia testattu.

ps. Ainoa mikä ärsyttää on, että silittävät ja tärkkäävät alusvaatteet :-D

pss. niin ja hintaa on kertynyt tollaset 150 patia per kerta kalleimmillaan. ("pidon" vaatteet ovat kalliinpia pestä :-D , oikeastaa kaikkein kalliinpia) :shock:
eipä juuri viitsi kuljeskella aamutuimaan pesukassien kanssa.
Aka is here
Avatar
P.K
Reppana
Viestit: 1107
Liittynyt: 15.12.2003 17:02
Paikkakunta: LPR/Korat

Viesti Kirjoittaja P.K »

Tuolleenhan se toimii mutta ennen sitä pyykkipussin jättöä hotelliin kannattaa sitten lukaista läpi se hotellin pesuhinnasto ettei tule yllätystä niinkuin meille kävi.
Tultiin Koratista Pattayalle ja huomattiin ettei ollut paljoa puhdasta vaatetta mukana niin jätettiin sitten hotellin henkilökunnalle pyykit.
Eipä ollut ihmeellisen kokoinen pussi,jokunen t-paita,kalsareita ja vaimon farkut niin hintaa tuli vähän yli 800bahtia pyykeille :shock:

PS.Kyseessä oli Royal Palace hotelli 2nd roadilla.
Minkäs sitä suomalainen luonnolleen voi
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Kyllä tuo pesulakulu pidemmän päälle kannattaa kilpailuttaa sekin, kuukauden kahden visiitillä kahdelta ihmiseltä tulee jonkun verran sitä pyykkiä, varsinkin kun eräällä on tapana, että farkkuja voi esim. pitää juuri päivän, maksimissaan seuraavana päivänä hetkeksi. :twisted: Raivostuttavaa. Mutta enivei, ison pyykkikassin hinta on vaihdellut 150-600 bahtin välillä, eli kyllä tuossa pitkässä juoksussa on väliä, että missä ne vaatteensa pesettää. Olen erästä pesulaa myös käyttänyt jossa maksoi 400 bahtia koko kuukauden pyykit yhdeltä henkilöltä. :shock:

Myös laatuun kannattaa kiinnittää huomiota, toiset älyävät printtipaidat silittää nurjalta puolelta, toisen silittävät ne päältä ja painatus leviää reunoilta, käytännössä paita menee roskiin tuolloin. Jotkut pesulat myös pesevät vaatteet jollain todellä äitelällä pesuaineella joka saa vaatteet löyhkäämään ja tekee niistä todella tahmeita. Eivät vissiin huuhtele niitä vaatteita tarpeeksi.

Toisilla pesuloilla on myös ollut vaikeuksia toimittaa vaatteet silloin kun ne on luvattu. Ainakin itselleni jos pesula sanoo, että vaatteet ovat valmiit seuraavana päivänä iltapäivällä kello 14, niin jos ne eivät ole valmiita vielä illallakaan, niin paikka menee vaihtoon.
Avatar
Antero
Päänyrveli
Viestit: 3551
Liittynyt: 16.12.2003 8:21

Viesti Kirjoittaja Antero »

BlackMike kirjoitti:Jotkut pesulat myös pesevät vaatteet jollain todellä äitelällä pesuaineella joka saa vaatteet löyhkäämään ja tekee niistä todella tahmeita. Eivät vissiin huuhtele niitä vaatteita tarpeeksi.
Näin on, kaupan päälle tulee monesti voimakas pesuaineen tuoksu, joka ei meinaa lähteä pois millään. Kotonakin saa pestä vaatteet aika monta kertaa, ennenkuin Thai-pesuaineen odööri on pois.

Mutta mikäpä siinä! Mikä sen hauskempaa, kuin nuuskia kotona vaimon raappahousuja (puhtaita!) ja muistella Thaimaan lomaa :) :wink:
Vastaa Viestiin