Vinkkejä kaipaamme meidän matkalle!!

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Avatar
hoitsu
Viestit: 41
Liittynyt: 4.10.2004 15:34
Viesti:

Vinkkejä kaipaamme meidän matkalle!!

Viesti Kirjoittaja hoitsu »

Heippa vaan!

Tämä onkin ensimmäinen viestini tänne foorumille..apuva :-D

Olen kai melko aikasessa, lähdemme häämatkalle 3 viikoksi Thaimaaseen elokuun lopulla 2006. Mutta toisaalta, hyvähän se on suunnitella aikasin koska Thaimaa on maana kummallekin vieras ja ainakin päästään silloin kun toivotaan kun kerran ollaan ajoissa liikkeellä :roll:

Nyt kaipaankin hieman apua matkan sisältöön.. Menemme Bangkokiin ja Hua Hiniin molempiin viikoksi. Kolmas viikko aiottiin viettää Phi Phillä ja ehkä Samuilla? Onko nämä paikat ok, vai oisko joku toinen paikka sellanen, joka kannattaisi nähdä? Saa myös kommentoida, onko järkevää olla esim. viikko Hua Hinissä...yms.yms.. :)

Vinkkejä kaipaisin nyt sitten siihen, että mitä noissa paikoissa kannattaa tehdä ja nähdä! Jotain olen sieltä täältä vinkkejä saanut, mutta nyt olisi kiva saada sellainen kokonaiskuva kaikesta. Kaiken maailman James Bond-saareja sun muuta..oon kyllä ihan sekasin että mistä mihinkin pääsee 8) Joten olisi kiva jos joku voisi laittaa ehdotuksia paikoista joissa kannattaa noissa eri kohteissa käydä!! Halutaan tosiaan kaupunkilomailua sekä rantalomailua. Eläimistä tykkään, joten niitä haluaisin nähdä mahdollisimman paljon..jostakin luin että siellä saisi ratsastaa norsulla? Olen nähnyt norsun joskus pienenä ulkomailla eläintarhassa, ihana eläin :-D Mutta tosiaan, ihan laidasta laitaan saa laittaa ehdotuksia paikoista missä kannattaisi käydä. Myös hyviä ruokapaikkoja, kauppoja yms.

Thanks vaan kaikille jotka jaksaa autella :wink:
Matkalle jo ensi kesänä!
Avatar
Kuki
paha porvari
Viestit: 3740
Liittynyt: 5.8.2004 22:44
Paikkakunta: eira

Re: Vinkkejä kaipaamme meidän matkalle!!

Viesti Kirjoittaja Kuki »

hoitsu kirjoitti: Olen kai melko aikasessa, lähdemme häämatkalle 3 viikoksi Thaimaaseen elokuun lopulla 2006.
Selaamalla tätä foorumia saat varmasti paljon informaatiota Thaimaasta ja aikaa sinulla tämän foorumin selailuun näyttää vielä olevan :-D 8)
Köyhälle kaikki on kallista.
Avatar
Lasse
Pohjois-Thaimaan ajajat
Viestit: 33662
Liittynyt: 15.12.2003 11:22
Paikkakunta: Naantali / Khon Kaen
Viesti:

Re: Vinkkejä kaipaamme meidän matkalle!!

Viesti Kirjoittaja Lasse »

hoitsu kirjoitti:
Nyt kaipaankin hieman apua matkan sisältöön.. Menemme Bangkokiin ja Hua Hiniin molempiin viikoksi. Kolmas viikko aiottiin viettää Phi Phillä ja ehkä Samuilla?
Hyviä Bangkok vinkkejä löytyy vaikka millä mitalla Bangkok Bangkok! foorumista.

Hyviä Hua Hin vinkkejä löytyy vaikka millä mitalla Keskinen Thaimaafoorumista.

Hyviä Phi Phi vinkkkejä löytyy Eteläinen Thaimaa foorumista tai Saaret ja sukeltaminenfoorumista.

Vinkkien hakemiseen on kätevä myös thaiklupin forum haku.

Muutkin saa vastata :lol:
FACEBOOK RYHMIÄ --> Pohjois-Thaimaan ajajat, Khon Kaenin seudun Suomalaiset.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Ei ainakaan voi väittää, että matkan suunnitteluun käytettävä aika ei tällä kertaa ollut riittävä! :)

Itse olen sitä mieltä, että aivan viimmosen päälle reissu ei kyllä ole läheskään niin kiva kuin mitä semmoiselta puolihuolimattomalta reissulta saa irti. Toki hyvin suunniteltu on jo puoliksi hyvin tehty, pätee reissaamisessakin, vähän riippuu, että mitä haluaa.

Hua Hinissä tuo viikko ainakin tuntuu reilulta ajalta jos kuitenkin meinaatte viettää esimerkiksi viikon jo muutenkin rantakohteessa tai saarella. Mitenkä olisi jaottelu kolmeen, eli ensin vaikkapa katsastamaan ne Bond -saaret sinne etelään, sitten viikoksi kokemaan aivan erilainen Thaimaa pohjoisessa ja lopuksi shoppailemaan ja hemmottelemaan itseään Bangkokiin ennen kotimaahan palaamista?

Pohjoisessa voi ainakin viettää aikaa todella hienojen maisemien parissa, samoin siellä on rauhallista, ei paljon turisteja ja ilmastokin on enemmän varmaan suomalaiselle iholle mukavampi. Ajankohta elokuussa kyllä jättää tilaa myös sateille, mutta eipä niitä liiemmin kannata miettiä, harvan loma nyt täysin pilalle on sateista mennyt ja nopeastihan se aurinko sitten kuivattaa sadekuuron jälkeen. ;) Pohjoisessa on myös liikennekulttuuri rauhallisemmasta päästä ja siellä voi huoletta lähteä autolla kiertelemään Chiang Main lähiympäristöä autolla, tarjolla unohtumattomia maisemia, vuoristoa, vesiputouksia ja välillä tie vierailee pilvien yläpuolellakin. Jos oma ajaminen ei kiinnosta, niin edullisesti saa myös matkapaketteja joissa käydään mm. tippukiviluolissa, kuumilla lähteillä, vanhassa temppelissä, pitkäkaulojen kylässä ja ties missä luonnonihmeissä.

Etelässä on sitten mahdollisuus suorittaa vaikka sukellusta peruskursseista lähtien, tai vaikka snorklailemaan jos normaali rantaelämä alkaa ahistaa ja kroppa vaatii aktiviteettia, vaikka sitä voi häämatkalla muutenkin kyllä olla. :D

Bangkokissa sitten tili sileäksi ja elämä risaiseksi. Kaupunki pursuaa ostosmahdollisuuksia oli sitten etsimässä mitä ikinä nyt vaan maailmassa ihminen voi tarvita, niin eiköhän semmoisen Bangkokista löydä. Shoppailun lomassa voi sitten kävästä vaikka hemmottelemassa itseään hieronnoissa, kasvo- ja muissa ihohoidoissa, kampaamoissa ja partureissa jne jne. Tarjoaa varmasti kontrastia Pohjois- ja Etelä-Thaimaan maisemille.
Avatar
hoitsu
Viestit: 41
Liittynyt: 4.10.2004 15:34
Viesti:

Kiitos vastauksista!

Viesti Kirjoittaja hoitsu »

BlackMike, kiitti Pohjosen vinkeistä! Sain muiltakin apuja ja suosittelivat menemään muuallekin kuin etelän turistikohteisiin :-D

Oon selaillu näitä foorumeita, mutta pakko kai aloittaa sitten uusi kierron paprun ja kynän kans :shock: niin saan kaikki vinkit ylös :-D en oo blondi vaan tyyppi, jolla on paha suunnittelu-ongelma :-D hyvä että nukkumaan pääsee ilman kirjallista suunnittelua.. (1. muista pestä hampaat 2. kävele makkariin 3. muista ottaa päiväpeitto pois ennen sänkyyn kapuamista..) Osaa kyllä olla rasittavaa, mutta enpäs voi itselleni mitään! Nyt vaan sitten taas suunnittelemaan!

Kaipaisin kyllä vielä muiden kokemuksia ja varsinkin matkaamisesta, siis lennot yms. Miten kannattaa tehdä..
Matkalle jo ensi kesänä!
Avatar
Kuki
paha porvari
Viestit: 3740
Liittynyt: 5.8.2004 22:44
Paikkakunta: eira

Re: Kiitos vastauksista!

Viesti Kirjoittaja Kuki »

hoitsu kirjoitti:Osaa kyllä olla rasittavaa, mutta enpäs voi itselleni mitään!
Ja olet naimisiin menossa :-D Ei vaan itellä on sama ongelma. Kaikki pitää tietää etukäteen, paitsi iltapäiväkännissä :lol:
Köyhälle kaikki on kallista.
Avatar
Sifu
MDMC
Viestit: 1003
Liittynyt: 25.12.2003 15:34
Paikkakunta: Pattaya

Re: Kiitos vastauksista!

Viesti Kirjoittaja Sifu »

hoitsu kirjoitti:

:-D hyvä että nukkumaan pääsee ilman kirjallista suunnittelua.. (1. muista pestä hampaat 2. kävele makkariin 3. muista ottaa päiväpeitto pois ennen sänkyyn kapuamista..) Osaa kyllä olla rasittavaa, mutta enpäs voi itselleni mitään! Nyt vaan sitten taas suunnittelemaan!
Ei etukäteis suunnittelussa ole mitään pahaa, jos siitä tykkää. Mutta itse matkan aktiviteeteistä ei kannata suunnitella millään minuuttiaikataululla (en tarkoita Lassen minuuttiaikataulua) :P
Avatar
hoitsu
Viestit: 41
Liittynyt: 4.10.2004 15:34
Viesti:

Nou hätä!

Viesti Kirjoittaja hoitsu »

Koko viikonloppu mennyt suunnittelussa ja nyt alkaa toistaseksi riittää 8)

Mutta sellasta kyselisin, että onko nuo hotellien hinnat per henkilö vai huone? Meinattiin tehdä ihan omatoiminen matka, niin saa kokea paljon enemmän kun ei oo missään matkatoimiston järkkäämissä jutuissa kiinni. Ajateltiin nyt koluta Bangkok, Samui, Khaok Lak ja Phi Phin saaret...Voi olla että paikat vaihtuu tai sisältö jollain lailla, mutta eihän sillä niin väliä kun aikaa matkan alkuun on vielä :-D

Mutta hotellivarauksesta vinkkejä kaipailen nyt!!
Matkalle jo ensi kesänä!
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Järjestään aina hinnat ovat per huone, en ole koskaan nähnyt, että olisi paikanpäällä jossain mainittu, että per henkilö.
Avatar
hoitsu
Viestit: 41
Liittynyt: 4.10.2004 15:34
Viesti:

selvä

Viesti Kirjoittaja hoitsu »

Kiitoksia BlackMike!

Niin oletinkin, mutta sitten rupesin miettimään, kun jossain törmäsin sellaseen hinnoitteluun että oltiin laitettu euroja/henkilö..tais olla EHKÄ jossain statravelsin sivuilla..

Mutta jos kaikki kannattaa että tekee omatoimiloman niin kai me sitten tehdään :wink: Vai kannattaako joku valmismatkoja?

Miten hotellit yleensä maksetaan, onko pakko olla joku visa? Meillä ei sellasta ole, muuta kuin electron.

ps. Kauhee paniikki päällä, meitä ja meidän frettiä tullaan haastattelemaan BotniaTv:seen keskiviikkona.. :shock: apuuva.. eli meidät voi sitten ehkä jo ens viikolla bongata töllöstä mikäli BotniaTv näkyy..(hurja kanava..valtavasti ohjelmaa 8) )
Matkalle jo ensi kesänä!
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Valmismatka on aivan suositeltava vaihtoehto jos haluaa päästä lomastaan helpolla ja vaivattomasti, niin että kaikki tosiaan on valmiina. Kannattaa huomioida, että nykyäänhän on matkatoimistoilla valtavan hyvä palvelu tämän asian suhteen ja matkoista voidaan räätälöidä juuri sellaisia kuin tilaaja niin haluaa.

Moni matkanjärjestäjän antama huonehinta ei kauheasti ole välttämättä edes kalliimpi kuin mitä paikanpäältä huoneen varaamaalla saisi maksaakseen, tämä siis varsinkin mitä kalliimmasta ja laadukkaammasta hotellista on kyse, niin silloin matkanjärjestäjien viikko-hinnat ovat monesti jopa halvempia. Esimerkiksi KohdematkatKaleva räätälöi ammattitaidolla juuripa semmoisen hää- tai muunkin loman juuri niin kuin haluaa. Jos tuntuu siltä, että haluatte viettää vaikkapa unohtumattoman pidennetyn viikonlopun vaikka maailman parhaassa hotellissa Peninsulassa Bangkokissa, niin sekin onnistuu ihan kohtuullisella korvauksella kun käyttää hyväkseen mm. hääpakettia johon sisältyi 3 yötä, hierontoja, suklaita+kukkia huoneessa, jokiajelua yms. Nämä siis samaan hintaan kuin Suomessa vaikkapa Sokos Hotellin business-huoneessa sama määrä vuorokausia, puitteissa saattaa siis olla pienoinen ero... :lol:

http://bangkok.peninsula.com/index.shtml

Tämä uima-allaskuva saa aina mielen läkähdyksiin, että mikäpä tuossa olisi ihmetellä maailmanmenoa:

Kuva
Avatar
Kuki
paha porvari
Viestit: 3740
Liittynyt: 5.8.2004 22:44
Paikkakunta: eira

Viesti Kirjoittaja Kuki »

BlackMike kirjoitti:...Jos tuntuu siltä, että haluatte viettää vaikkapa unohtumattoman pidennetyn viikonlopun vaikka maailman parhaassa hotellissa Peninsulassa Bangkokissa, ...
Viilataan pilkkua :wink: Ei toi nyt kuitenkaan maailman paras ole, mutta makuasioista ei voi kiistellä :-D
Köyhälle kaikki on kallista.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Valittiin viimevuonna maailman parhaaksi hotelliksi, että ehkä se jonkun mielestä on jonkinlainen? :roll:
Avatar
lauri
Viestit: 2996
Liittynyt: 15.12.2003 13:21
Paikkakunta: Jossain muualla

Viesti Kirjoittaja lauri »

Tänä vuonna kolmas.

Tässä koko lista:

http://www.travelandleisure.com/worldsb ... cat=hotels
Skål, kosmonauter!
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Heh heh, IMHO: jos hotelli edes mainitaan tuolla listalla, niin se luultavasti välttää vähän nirsommallekin! :lol:
Avatar
Kuki
paha porvari
Viestit: 3740
Liittynyt: 5.8.2004 22:44
Paikkakunta: eira

Viesti Kirjoittaja Kuki »

BlackMike kirjoitti:Heh heh, IMHO: jos hotelli edes mainitaan tuolla listalla, niin se luultavasti välttää vähän nirsommallekin! :lol:
En sanonutkaan, että hotelli ei välttäisi 8) Noita listoja nyt näkee aina kaikenlaisia... Toikin taisi olla ton Thailehden lukijoiden mielipide :wink:
Viimeksi muokannut Kuki, 9.11.2004 20:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Köyhälle kaikki on kallista.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Jollain toisellakin listalla tuo Peninsula tosiaan oli viime vuonna parhaaksi valittu, olisiko ollut matkanjärjestäjien tms. järjestö joka tuota parhaan hotellin -titteliä jakaa myös. Tahoja tosiaan taitaa olla useita, mutta lienemmän yhtä mieltä jos sanotaan, että kyse on kuitenkin maailman top-10 kuuluvasta hotellista? :)
Avatar
hoitsu
Viestit: 41
Liittynyt: 4.10.2004 15:34
Viesti:

Viesti Kirjoittaja hoitsu »

Vai täällä keskustellaan hotelleista :roll:

Opiskelijoita kun ollaan, niin ei kyllä voida ihan mihin tahansa luksushotelliin mennä, ei oo varaa semmosiin.. Jostain syystä netti temppuilee, enkä pääse katsomaan tuota hotellia, josta Mike puhui. Ollaan laskeskeltu ja tultu siihen tulokseen että hoidetaan kaikki itse, koska siinä kuitenkin säästää melkoisesti kun emme halua kalliisiin paikkoihin. Aika paljon riippuu siitä kuinka paljon saadaan rahaa kasaan ennen häitä.

Pari kysymystä:

Kuinka paljon aikasemmin voi lennot varata? Ja kuinka aikasin yleensä tulee edullisia lentoja tarjolle? Jos jollain olisi vanhoja tietoja niin voitaisiin hieman ennakoida..matkatoimistoilta vissiin tulee loka-marranskuun vaihteessa seuraavan kesän matkat, mutta onko pelkissä lennoissa sitten eri systeemit? (matkallehan lähdettäis joko 19-20 elokuuta) Lentoihin oltais varattu max. n. 1500€/2hlö, mutta oishan se mukavaa saada halvemmallakin liput.. 8)

Niin ja suositelkaa tosiaan että milloin kannattaa olla liikkeellä ja milloin viimeistään sitten varata, ettei vaan jää lennot varaamatta..Samoin hotellien kohdalla!!

kiitoksia taas niille jotka jaksavat vastailla :wink:
Matkalle jo ensi kesänä!
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Opiskelijat saavat ISIC- ja IYTC-korteilla nuorisohintaan lennot, mitä viimevuosina hintoja katsonut, niin menopaluun hinta on ollut noin 500-650 euron tuntumassa Bangkokiin. Eli sopisi kyllä budjettiinne. Matkoja myyvät mm. :

http://www.statravel.fi
http://www.kilroytravels.fi

Ikävä kyllä halvimmat hinnat yleensä tulevat myyntiin mitä lähempänä matkan ajankohta on. Elokuussa myynnissä olevat liput tulevat myyntiin yleensä touko- kesäkuussa. Esim. Finnairilla on nyt 'kesän' lippu myynnissä 1.6. - 31.10., kenties samoin ensivuonnakin.

Opiskelijalipuissa taas tuskin mitään säästöjä tulee sillä, että varaa ajoissa tai kyttää viimehetkille halvempaa lippua, ellei jotain tautiepidemiaa, terroritekoja tms. mullistavaa tapahdu. Eli ts. opiskelijalipun voi varata ja maksaakin heti kun tuolle elokuulle vain on mahdollista ostaa lippuja. Opiskelijalipuissa on vielä mahdottoman hyvät ehdot yleensä, eli jos ei jo vakiona, niin pikkusummalla saa peruutusturvan yms. etuja, jos vaikka reissu lykkääntyy tai peruuntuu kokonaan. Kannattaa kysellä matkatoimistoista.
Avatar
Peku
Viestit: 9620
Liittynyt: 19.12.2003 17:28
Paikkakunta: Ylämummola

Viesti Kirjoittaja Peku »

Bangkokissa 5 paivaa, Chiang Maissa 5-7 paivaa ja rantakohteessa esim. upealla Phuketin saarella loput. Siina koko paketti jota olen aina suosittanut haamatkalaisille. Pattayaa en suosittele, voi tulla vaan pahalle mielelle.. :-D ellei sitten tuore aviomies valttamatta halua sinne 8)
Avatar
MauKhang
Raketti-insinööri
Viestit: 28619
Liittynyt: 15.12.2003 12:01
Paikkakunta: Singhapore

Viesti Kirjoittaja MauKhang »

Oletko Peku tullut pahalle mielelle Pattayalla ?

tämä nyt ainakaan ei ole sossukyylien syytä
Avatar
Peku
Viestit: 9620
Liittynyt: 19.12.2003 17:28
Paikkakunta: Ylämummola

Viesti Kirjoittaja Peku »

Niin eraassa iltapaivalehdessa seisoi, ei kannata menna...tulee vain mielipaha kun katselee sita meininkia.
Avatar
Lasse
Pohjois-Thaimaan ajajat
Viestit: 33662
Liittynyt: 15.12.2003 11:22
Paikkakunta: Naantali / Khon Kaen
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lasse »

Peku kirjoitti:Niin eraassa iltapaivalehdessa seisoi, ei kannata menna...tulee vain mielipaha kun katselee sita meininkia.
Totta... :!: "Koe se itse, tulet yllättymään, ei se ole sitä mitä lehdistä olet lukenut" :lol:
FACEBOOK RYHMIÄ --> Pohjois-Thaimaan ajajat, Khon Kaenin seudun Suomalaiset.
Avatar
hoitsu
Viestit: 41
Liittynyt: 4.10.2004 15:34
Viesti:

Viesti Kirjoittaja hoitsu »

Ollaan tultu siihen tulokseen, että käytäis Bangkokissa, Samuilla ja Phuketissa. Seuraavalla reissulla vois sitten käydä tuolla pohjosessa. Phuketista tehtäis sit retkiä Phi Phille yms.

Eipä tässä muuta kuin nyt vaan rahan säästöön! :-D Kun ois sitä rahaa mistä laittaa syrjään.. :roll: Mutta onneks sain omilta vanhemmilta ylioppilaslahjaks ulkomaanmatkan (jonka järkevänä tyttönä säästin, enkä ottanu rahana!) joten se laitetaan sit osaks tähän matkaan..pitää vaan toivoo sitten kaikilta pientä osallistumista häämatkaan, kun ei muuta lahjaks haluta! Ja onneks olen ajoissa liikkeellä niin kerkee itekkin saada säästöön siihen mennessä jonkin verran 8) (edes jotain hyötyä tästä ajoissa suunnittelusta)

Mutta mutta..eiköhän tämä aihe oo nyt selvä, jos tulee jotain lisäkysymyksiä niin yritän kirjotella muuallekin kuin tänne omalle aloittamalle tsydeemille..

:smt039
Matkalle jo ensi kesänä!
Adrastea
Viestit: 68
Liittynyt: 4.8.2004 13:05

Viesti Kirjoittaja Adrastea »

Hei!

Tuli mieleen tuosta suunnittelusta ja tietojen keräämisestä seuraavaa, tai asia on itse asiassa pyörinyt mielessäni nyt toista viikkoa eli siitä lähtien kun kotiuduin Samuin saarelta, ensimmäiseltä Thaimaan matkaltani....

Matka oli aivan ihana juuri sitä mitä haimme, löhölomaa... aivot narikkaan lomaa puuterihiekkaisella rannalla, vaikkakin kahtenatoista päivänä satoi, ensimmäiset neljä päivää kaatamalla melkeinpä yhteen putkeen sitten vaihtelevasti joko aamu tai iltapäivä ( se ei haitannut) mutta jotakin jäi minun osalta puuttumaan kun taas mieheni oli aivan haltioissaan koko matkan ajan kokien ahaa elämyksiä joka päivä.

Pohdiskelin asiaa jo matkan aikana että mistä syy moiseen mutta asia valkeni minulle tässä muutama päivä sitten. Minä olin se joka onki tietoja netistä jatkuvasti ja tietoahan saa... bungalowin olin esim nähnyt panormakuvana, eli joka nurkan sisältä ja ulkoa, hotellin buffepöydän olin nähnyt etukäteen, monesta nähtävyydestä ja paikasta olin lukenut jä nähnyt etukäteen, tiesin oluen hinnat jne. eli olin kokenut suurimmat ahaa - elämykset työhuoneessani kannettavan vieressä. Ja koska en aina ehtinyt kertoa miehelleni mitä kaikkea mielenkiintoista olin löytänyt netistä niin hän koki elämykset paikan päällä niinkuin pitääkin. Eli liika tieto ei aina ole hyvä asia... :roll:

Toki ymmärrän että omatoimimatkaa pitää jonkin verran suunnitella etukäteen, ja toiset ihmiset ovat sen luontoisia että on pakko sunnitella ja heidän on pakko tietää mitä tuleman pitää mutta liika tieto vie suuren osan matkan viehätyksestä

Mutta kuten aluksi kerroin matka oli aivan ihana ja uutta matka ollaan jo suunnittelemassa, kohde vain vaihtuu, Bangkok ja pohjois Thaimaa taitaa olla seuraavat pysähdyspaikat. 8)
Vastaa Viestiin