Bangkokin Soitinliikkeet

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
pilipalipali
Viestit: 147
Liittynyt: 4.1.2008 0:41

Bangkokin Soitinliikkeet

Viesti Kirjoittaja pilipalipali »

Olisi tarkoitus metsästää edullinen akustinen kitara Bangkokista, joten paikallisten soitinliikkeiden osoitteet tulisivat tarpeeseen. Aikaa tähän operaatioon on rajatusti, joten kovin syrjäisiä liikkeitä ei taida keretä katsastaa.
Duncan
Viestit: 1422
Liittynyt: 24.12.2003 1:56

Re: Bangkokin Soitinliikkeet

Viesti Kirjoittaja Duncan »

MBK:ssa on kitaraliike. Mieti ennemmin miten sen kitaran saat ehjänä Suomeen ja mitä ko. järjestely maksaa.
pilipalipali
Viestit: 147
Liittynyt: 4.1.2008 0:41

Re: Bangkokin Soitinliikkeet

Viesti Kirjoittaja pilipalipali »

Wesu kirjoitti:MBK:ssa on kitaraliike. Mieti ennemmin miten sen kitaran saat ehjänä Suomeen ja mitä ko. järjestely maksaa.
Mikä mahtaa olla MBK:n musiikkiliikkeen (tai MBK:n liikkeiden) hintataso verrattuna muihin liikkeisiin? Voisi luulla moisen palatsin hintojen olevan korkeampia, verrattuna yleiseen hintatasoon.

Soittopeliä ei ole tarkoitus tuoda Suomeen, joten se ei ole ongelma.
Avatar
Flassi
Kiinalainen
Viestit: 4677
Liittynyt: 14.1.2004 14:17
Paikkakunta: Ulvila

Re: Bangkokin Soitinliikkeet

Viesti Kirjoittaja Flassi »

pantip plazassa M kerroksessa joka on pohjakerroksen ja 2 kerroksen välissä ovelasti :D samassa kerroksessa on iso thaikkuruokala keskellä... siellä etuovelta kun katsot ruokalaan päin niin vasemmalla sivulla on käytettyjä ja uusia soittimia.
18x vuodesta 2004
Avatar
jormav
Viestit: 14
Liittynyt: 7.11.2004 22:30

Re: Bangkokin Soitinliikkeet

Viesti Kirjoittaja jormav »

MBK:ssa ei ole yhtään "vakavasti" otettavaa soitinkauppaa, muuta härpäkettä kyllä löytyy. Pantip Plazan valikoimakin on tullut tsekattua. Akustisia oli aika hintsusti tarjolla, eikä näiden kopiokepakoiden seassa tainnut olla kuin yksi oikea kitara. Siam Discovery Centerin kolmoskerroksessa (?) on asiantunteva musaliike, oisko nimi ollu niinkin persoonallinen, kuin MUSIC STORE. Akustisia on tarjolla, paljon Martineja - tarjouksessa. Siam Paragonissa 3 tai 4 kerr on parikin isoa kitarakauppaa, nimiä en muista, mutta valoikoima on laaja kummassakin liikkeessä. Central Worldin kolmoskerroksessa on MUSIC CONCEPT. Kaikissa näissä kaupoissa on halpiskeppien lisäksi Martineja, joitain Eric Clapton –tyyppisiä limited edition –versioitakin. Olen Bangkokista (Siam Discovery Center) pari Martinia hankkinut, joista toisen vein suomeen ongelmitta. Kovat laukut on hyviä ja halpoja. Kitarat on hiukan edullisempia, kuin suomessa, nippa nappa alle Thomann-hintojen...

Akustisen soittimen hankintaa hiukan hankaloitti, että ko. puljuissa on aina melkoinen meteli. Jollei ilmastointilaitteet suhise, niin paikalliset rokut pitää muuta älämölöö.

Ratchathewin skytrain-aseman vieressä, Coco Walk –alueella on kitarakauppa, jossa myydään lähinnä sähkökitaroita ja -bassoja. Ja nää on siis aitoja Fendereitä, Gibsoneja etc. Mukana myös käytettyjä keppejä. Hinnat oli aika kovia.

Sitä Siam Discovery Centerin mestaa voin suositella.
Huppe
Viestit: 7020
Liittynyt: 19.12.2003 12:46

Re: Bangkokin Soitinliikkeet

Viesti Kirjoittaja Huppe »

Paragonista ja Central Wolrdista löytyy laadukkaita soittoliikkeitä. Eivät kyllä varmasti ole halpoja mutta käymisen arvoisia.
lewis
Viestit: 324
Liittynyt: 30.7.2006 22:15

Re: Bangkokin Soitinliikkeet

Viesti Kirjoittaja lewis »

Thanon Atsana on täynnä musiikkikauppoja. kulkee kanavan viertä alkaa Bangalampoon etelä kärjesta suoraan eteläänpäin
Vastaa Viestiin