Lomakohteiden erot Phuketissa! Karon/Kata/Patong!

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Avatar
tukataa
Hyperkannattajajäsen
Viestit: 21853
Liittynyt: 28.2.2004 2:30
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja tukataa »

MissEvilEve kirjoitti: Katselin juuri että esim Finnmatkoilla saisi olla kokonaisen 1 KUUKAUDEN Patongilla sellaiseen hintaan kuin 2620e kahdelle... Mielestäni järkyttävän halpa??? Tuota on varmaan vaikea omatoimimatkailijankaan alittaa? [Tarkennus: Maalis-huhtikuun tienoilla on tuo 'halvin']
Miten niin?
Kyllä tuohon rahaan helposti pääsee omatoimisesti ja allekkin.
Koko omatoimiloma ajatus ei ainakaan itselläni perustu hintaan vaan siihen että voin tehdä ja liikkua miten haluan. Usein päätänkin vasta bankokissa koneesta ulos astuessa minne suuntaan tulee lähdettyä.
Avatar
Rhino
Ilii ti, Ilii ju
Viestit: 6370
Liittynyt: 30.5.2005 12:48
Paikkakunta: Missä milloinkin

Viesti Kirjoittaja Rhino »

Jääkää kotia, niin jäätte ilman elämyksiä. Suosittelen Patongkia, jos menee hiukankin enemmän. Muuten paremmat rannat muualla ja hiukan rauhallisempaa.
Avatar
lauri
Viestit: 2996
Liittynyt: 15.12.2003 13:21
Paikkakunta: Jossain muualla

Viesti Kirjoittaja lauri »

Noin äkkiä laskien tuo kuukauden hinta Patong Lodge hotellissa plus lennot (olettaen että lentohinnat eivät kovin paljoa nouse tästä vuodesta) maalis. huhtikuussa olisi kahdelta omatoimisesti n. 2 x 900 € lennot + 600 € hotelli (laskettuna suoraan Asia Travelin tarjoamasta standard huoneen päivähinnasta, kuukauden asumisesta saa varmasti jo melkoisen alennuksen), eli omatoimimatkan säästö olisi jo tässä n. 200 € tuohon valmismatkaan verrattuna.

Luultavasti vielä muutama satanen lisää säästöä hotellista suoraan kuukauden varaamalla. Lentojakin löytynee halvemmalla, jos muutkin yhtiöt kuin Finnair tai Thai kelpaavat, tai edellä mainituilta tulee tarjouksia. :wink:

Tee google-haku hotellin nimellä ja vertaile eri firmojen tarjouksia.
Skål, kosmonauter!
MissEvilEve
Viestit: 169
Liittynyt: 21.5.2006 18:28

Viesti Kirjoittaja MissEvilEve »

lauri kirjoitti:Noin äkkiä laskien tuo kuukauden hinta Patong Lodge hotellissa plus lennot (olettaen että lentohinnat eivät kovin paljoa nouse tästä vuodesta) maalis. huhtikuussa olisi kahdelta omatoimisesti n. 2 x 900 € lennot + 600 € hotelli (laskettuna suoraan Asia Travelin tarjoamasta standard huoneen päivähinnasta, kuukauden asumisesta saa varmasti jo melkoisen alennuksen), eli omatoimimatkan säästö olisi jo tässä n. 200 € tuohon valmismatkaan verrattuna.

Luultavasti vielä muutama satanen lisää säästöä hotellista suoraan kuukauden varaamalla. Lentojakin löytynee halvemmalla, jos muutkin yhtiöt kuin Finnair tai Thai kelpaavat, tai edellä mainituilta tulee tarjouksia. :wink:

Tee google-haku hotellin nimellä ja vertaile eri firmojen tarjouksia.
Mulle on aina tolkutettu että pakettimatka on edullisempi, ellei sitten aio seikkailla todella pitkiä aikoja. Joskus aiemmin laskeskelinkin n. 3vko pätkiä ja en kyllä saanut sesonkiajoille niin halpoja lentoja ja hotelleja että siinä säästäisi mutta ilmeisesti sittenkin?

200e on iso raha ja sillä ostaa jo vaikka mitä paikan päältä, mielestäni säästämisen arvoinen ;) Katselin itseasiassa tuossa aiemmin noita hintoja googlen kautta vaikkei asia olekaan ajankohtainen. Uskaltaisikohan sitä sitten tosissaan jättää matkan varaamatta matkatoimistosta ja yrittää vain buukata lennot ja hankkia itsenäisesti hotellin sitten kun asia on ajankohtainen?

Ehkä olen mamari mutta tosiaan olen aika kontrollifriikki ihminen enkä halua stressata ennen lomaa/lomalla, ja asioiden pitää olla kunnossa/valmiina. Voin toki olla vaikka 10 eri paikassa loman aikana ja kiertää koko Thaimaan jos haluan, mutta silloinkin teen varauksia etukäteen ja suunnitelen mitä loman aikana haluan kokea/nähdä. Nyt kuitenkin alottajaisiksi Phuket kiinnostaa ja siitä lähdetään :)
Meteant, dum obient!
Hanna
Beach babe
Viestit: 667
Liittynyt: 2.5.2004 13:49
Paikkakunta: Pattaya
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Hanna »

Löysin googlettamalla ainakin sellaisen paikan kuin http://www.phuketgym-patong.com/ eli nimi taitaa olla PhuketGym-Patong tai ainakin jotain sinne päin Ketään tuolla treenanneita? Tai muita aktiivisia kehonrakennus/voimailu-ihmisiä ketkä tietää Phuketin saleista?
Useamman kerran olen Phuket Gymillä treenaillut viime vuosien aikana ja se on oikea valinta kunnon treenaajalle. Siellä on ihan hyvät laitteet ja tankoja + vapaita painoja löytyy hyvin. En nyt muista mihin asti löytyi käsipainoja, mutta meidän tarpeisiin on riittänyt. Tarkiainenhan treenailee tuolla salilla. Viime reissulla ei häntä kyllä nähty, mutta ilmeisesti vaikuttaa vielä Phuketissa. Palkkarit voi ostaa salilta ja mixailevat niitä makusi mukaisesti.

Viime reissulla (joulukuussa) käytiin myös tutustumassa erään jenkin aukaisemaan saliin Patongilla, mutta en nyt saa salin nimeä päähäni. Hänellä oli aika paljon lisäravinteita myynnisssä ja salin varustelu oli vielä kesken, koska paikka oli ollut avoimena vasta muutaman viikon ajan.

Suosittelen teille ehdottomasti Patong Beachiä, koska haluatte käydä myös treenaamassa. Itse en menisi majoittumaan Katalle tai Karonille, koska ovat aivan liian hiljaisia paikkoja minun makuuni. 8)
16.6. - 24.8.2009 Hong Kong - KL - Bali - BKK - Pattaya - Vietnam - Hong Kong
1.9. - 5.10.2008 BKK - KL - Borneo - Filippiinit - Singapore (F1) - Phuket - BKK
Avatar
Patong
Manila Magic
Viestit: 2590
Liittynyt: 16.12.2003 0:24
Paikkakunta: Manila
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Patong »

Phuket on mopoiluun erittäin hyvä ja mukava paikka, jos vain löytyy
vähänkään kokemusta mopoista/prätkistä. Samoin erittäin halpaa ja
hauskaa kruisailla siellä ympäri saarta. Ajelee vain aluksi rauhassa vasemmassa
reunassa ja ENNAKOI....Jos se on Suomessakin ja ylipäätänsä
mopoillessa liikkuessa tärkeää, niin tuolla se korostuu vielä entisestään.
Hyvin siellä silti pärjää!!! 8)

...ja "Patong" suosittelee tietenki Patong Beachiä!!! :wink: :-D
MissEvilEve
Viestit: 169
Liittynyt: 21.5.2006 18:28

Viesti Kirjoittaja MissEvilEve »

Hanna kirjoitti: Useamman kerran olen Phuket Gymillä treenaillut viime vuosien aikana ja se on oikea valinta kunnon treenaajalle. Siellä on ihan hyvät laitteet ja tankoja + vapaita painoja löytyy hyvin. En nyt muista mihin asti löytyi käsipainoja, mutta meidän tarpeisiin on riittänyt. Tarkiainenhan treenailee tuolla salilla. Viime reissulla ei häntä kyllä nähty, mutta ilmeisesti vaikuttaa vielä Phuketissa. Palkkarit voi ostaa salilta ja mixailevat niitä makusi mukaisesti.

Viime reissulla (joulukuussa) käytiin myös tutustumassa erään jenkin aukaisemaan saliin Patongilla, mutta en nyt saa salin nimeä päähäni. Hänellä oli aika paljon lisäravinteita myynnisssä ja salin varustelu oli vielä kesken, koska paikka oli ollut avoimena vasta muutaman viikon ajan.

Suosittelen teille ehdottomasti Patong Beachiä, koska haluatte käydä myös treenaamassa. Itse en menisi majoittumaan Katalle tai Karonille, koska ovat aivan liian hiljaisia paikkoja minun makuuni. 8)
Aahh... Ihana helpotus tuo salin laatu, varsinkin ukolle! Mainitsit noista lisäravinteista niin oletko sitä mieltä ettei esim. omia proteiineja tarvisi mukaan raahata? Tosin, eipä se nyt haittaa jos pari pussia on mennessä, ei ne sieltä laukusta tilaa vie tullessa ku kaikki on juotu :)

Meillä himassa vedellään maustamatonta Fast Hera 80 proteiinia ja palkkarina Whey 3 Suklaata... Proteiinipatukoitakin menee aikalailla, löytääkö Phuketista samanlaista settiä vai miten olette itse pärjäilleet?

Oisha se aika makeeta jos sattuis oleskelemaan Patongilla samaan aikaan kuin joku hieman enemmän pro urheilija, kuten vaikkapa Tarkiainen...


Kuva
Meteant, dum obient!
yamox
Viestit: 3505
Liittynyt: 10.8.2004 18:26

Viesti Kirjoittaja yamox »

Kannattaa kytätä myös Deturin matkoja, tulevat kesäkuun alussa myyntiin. Itse kun pystyn olemaan max sen 3 viikkoa, olen laiskana henkilönä suosinut pakettimatkoja, ellei ole jotain lentotarjouksia tarjolla (turha oottaa niitä sesonkiaikaan).
3 viikon paketin saa suurinpiirtein samaan hintaan kuin pelkät lennot sesonkiaikaan (riippuu tietty hotellin tasosta), ja ihan yhtä vapaa olet vaihtamaan hotellia tai vaikka paikkakuntaa kuin omatoimimatkalla. Viime reissulla esim tuli oltua Bangkokissa pakettimatkaan kuuluvassa hotellissa varmaan 6 yötä yhteensä, ja loput pari viikkoa pörräsin Pattiksella. Rahaa meni mitä meni, enkä ole laskeskellut josko hävisin vai voitin satasen tai kaksi. Se kun ei siinä kokonaiskonkurssissa juurikaan tunnu :D
Patongilla olen nähnyt parikin gymiä, tuossa en ole käynnyt, mut kävin toisessa vähän sivummassa olevassa (en muista tähän hätään osoitetta), mutta kyllä sieltäkin sai ostaa tiskiltä palautusjuomat eikä muistaakseni paljoa maksanut.
Ja Phuketista valitsisin ilman muuta Patongin :D
juhajuha
Viestit: 1288
Liittynyt: 1.3.2004 1:11
Paikkakunta: helsinki

Viesti Kirjoittaja juhajuha »

Kuten ketjun alussa totesin, aika vaikeaa sanoa mikä parasta ja mikä ei.
Ottakaa toki huomioon se seikka, että jos menette omatoimisesti niin voitte myöskin viettää muutaman päivän bkk:ssa tai vaikka phuketista mennä saarille muutamaksi päiväksi. Turha maksaa toimistolle hotellista jossa ei ole.
Menette sitten miten tahansa, niin varmasti joka tapauksessa viihdytte.
Paras matkani on aina se seuraava.
MissEvilEve
Viestit: 169
Liittynyt: 21.5.2006 18:28

Viesti Kirjoittaja MissEvilEve »

yamox kirjoitti:kun pystyn olemaan max sen 3 viikkoa, olen laiskana henkilönä suosinut pakettimatkoja, ellei ole jotain lentotarjouksia tarjolla (turha oottaa niitä sesonkiaikaan).
3 viikon paketin saa suurinpiirtein samaan hintaan kuin pelkät lennot sesonkiaikaan (riippuu tietty hotellin tasosta), ja ihan yhtä vapaa olet vaihtamaan hotellia tai vaikka paikkakuntaa kuin omatoimimatkalla.
Kävin lisää tsekkaamassa lentojen hintaa juuri tuollaiselle maaliskuu, ehkä hieman huhtikuunkin akselille ja halvin tosiaan oli n. 900e, muut melkeenpä järjestäen n. 1300e eli saman verran kuin edullisin pakettimatka, lento + majoitus kokonaiseksi kuukaudeksi :smt081

Tuo 900e lento oli muuten semmoinen piinalento tälläiselle ihmiselle joka ei kestä lentokonematkailua juurikaan, 18h matkustamista ja useampikin välilasku. Mielenrauhan säilyttämiseksi ei 1 välilaskua enempää eikä pitenevää matkaa saa kyllä meikäläiselle olla. Haluan pysyä järjissäni ja maksan sitten vaikka 100e päälle jotta pääsee mahdollisimman vähällä siellä 10km korkeudessa peltipurkissa istumisesta :D

Oli kyllä aika jännä että pelkillä lentolipuilla on noin sairaalloinen hinta, semmosen kun menisi ostamaan tuollaisen 1300e hintaisen lipun ja alkaisi vielä varailemaan hotellia siihen kaupan päälle niin helposti tulisi useampi sata euroa miinusta, jopa tommonen 600 minimissään varmaan, pakettimatkana kun heittää 20e lisää niin saa sen hotlan kuukaudeksi vielä päälle... :roll:

Ja tosiaan, jos on niin edullinen majoitus että pakettinakin kuukauden siellä jollain 1300-1500e pörräilee niin mikäpä tosiaan estää vaikka maan sisäisillä lennoilla lentämästä BKK [käsittääkseni ääliömäisen halvat lennot] ja olemasta sitten 1-2 yötä siellä jossain edullisessa majoituksessa, ei paljoa tuossa vaiheessa kyllä haittaa kun ei se sitä matkakassaa pahemmin verota, vaikkakin sitten 1-2 yötä olisi 'päällekkäismajoitus' :)
Meteant, dum obient!
Avatar
lauri
Viestit: 2996
Liittynyt: 15.12.2003 13:21
Paikkakunta: Jossain muualla

Viesti Kirjoittaja lauri »

Heh, sinulla on hiukan turhan kiire MissEvilEye. Nuo halvemmat lennot ensi vuoden maaliskuulle eivät ole vielä tulleet myyntiin.

Mene tuonne Matkailu ja lentohinnat osioon ja katso sieltä Thain tarjoushinnat Klupin tunnistautuneille käyttäjille. Pääset ensi vuoden maaliskuussa Phuketiin asti huomattavasti halvemmalla kuin tuo löytämäsi 1300 €. Tosin välilaskuja tulee kaksi, yksi Kööpenhaminassa / Tukholmassa ja toinen Bangkokissa.

Jollet ole tunnistautunut käyttäjä, tässä ohjeet miten sellaiseksi pääsee:

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?t=11369
Skål, kosmonauter!
MissEvilEve
Viestit: 169
Liittynyt: 21.5.2006 18:28

Viesti Kirjoittaja MissEvilEve »

lauri kirjoitti:Heh, sinulla on hiukan turhan kiire MissEvilEye. Nuo halvemmat lennot ensi vuoden maaliskuulle eivät ole vielä tulleet myyntiin.

Mene tuonne Matkailu ja lentohinnat osioon ja katso sieltä Thain tarjoushinnat Klupin tunnistautuneille käyttäjille. Pääset ensi vuoden maaliskuussa Phuketiin asti n. huomattavasti halvemmalla kuin tuo löytämäsi 1300 €. Tosin välilaskuja tulee kaksi, yksi Kööpenhaminassa / Tukholmassa ja toinen Bangkokissa.

Jollet ole tunnistautunut käyttäjä, tässä ohjeet miten sellaiseksi pääsee:

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?t=11369
Mä katsoin neljästä eri paikasta mitkä googlella tuli ja lisäksi finnairin, valitsin helmi-, ja maalis-, ja huhtikuuta 2007 :shock: :?

Tämä 1300 pintaan ollut taisi olla kallein, muut olivat semmoista 1100 pintaan, ja halvin oli tosiaan se n. 900.

Olen tunnistautunut eli näen kyllä kaikki nuo muutkin osiot :)

Ja EI KOSKAAN enempää kuin 1 välilasku, mieluiten ei sitäkään mutta Phuketiin ei taida niin suoraa lentoa mennäkkään :)

Edit: Näköjään Finnmatkat lisää koneen/lennon joka on suora, 9h, olisipa mahtavaa... :smt026
Meteant, dum obient!
Avatar
lauri
Viestit: 2996
Liittynyt: 15.12.2003 13:21
Paikkakunta: Jossain muualla

Viesti Kirjoittaja lauri »

Jos ei enempää kuin yksi välilasku, niin voit sitten lakata katselemasta muiden yhtiöiden reittilentoja kuin Finnairin. :shock: :lol:

Suoraan Phuketiin ei Suomesta lennä kukaan.Välilasku tulee myös kaikilla lomalennoilla. Ilmeisesti Finnmatkat aloittaa suorat lennot joskus ensi talvena. Onko niitä saatavilla vielä ensi vuoden Maaliskuussa, onkin sitten toinen juttu.
Skål, kosmonauter!
Avatar
tukataa
Hyperkannattajajäsen
Viestit: 21853
Liittynyt: 28.2.2004 2:30
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja tukataa »

Evilille tiedoksi.
Olen reissannut thaimaassa 24 kertaa ja ikinä en ole maksanut läheskään noin paljoa lipuista.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

lauri kirjoitti:Jos ei enempää kuin yksi välilasku, niin voit sitten lakata katselemasta muiden yhtiöiden reittilentoja kuin Finnairin. :shock: :lol:

Suoraan Phuketiin ei Suomesta lennä kukaan.Välilasku tulee myös kaikilla lomalennoilla. Ilmeisesti Finnmatkat aloittaa suorat lennot joskus ensi talvena. Onko niitä saatavilla vielä ensi vuoden Maaliskuussa, onkin sitten toinen juttu.
Huhujen mukaan Finnair myös alkaa myydä reittilippuja noille lomalennoilleen ensitalvena, eräs lentoguru tiesi jo kertoa, että lentojen koodit on nähtävillä.
Avatar
amaya
Viestit: 243
Liittynyt: 21.6.2005 23:44
Paikkakunta: E-P

Viesti Kirjoittaja amaya »

Huhujen mukaan Finnair myös alkaa myydä reittilippuja noille lomalennoilleen ensitalvena, eräs lentoguru tiesi jo kertoa, että lentojen koodit on nähtävillä.[/quote]


Kävin tarkistamassa ja Finnairin varaus"koneesta" löytyi jo Phuketin lento, aikavälille 11.11-22.3.
Ja sitten se hintapolitiikka, kokeilin joulu-, helmi- ja maaliskuun lähtöjä, halvin oli jotain 1200€, suurin osa 1650€, siis voitteko kuvitella :shock: .
Aina vain enemmän alkaa nyppiä tommonen rahastus :smt013 .
10/2005, 9/2006, 4/2007, 10/2007, 4/2008, 8/2008, 3/2009, 7/2009, 11/2009, 4/2010, 4/2011, 10/2011, 5/2013, 11/2013, 12/2014....
MissEvilEve
Viestit: 169
Liittynyt: 21.5.2006 18:28

Viesti Kirjoittaja MissEvilEve »

Höpisin omiani, väärinkäsitys ja poistin viestin :D Vertailen hintoja liian väsyneenä kun jo olin löytävinäni alle 1000e pakettimatkan kuukaudeksi lentoineen ja hotelleineen :roll: :lol:
Meteant, dum obient!
yamox
Viestit: 3505
Liittynyt: 10.8.2004 18:26

Viesti Kirjoittaja yamox »

No et välttämättä paljoa yli tuhatta joudu maksamaan.. Katsoin piruuttani Tjäreborgin paketteja sinne maaliskuun puoleenväliin, halvimmillaan 3 viikkoa Patongilla tai Karonilla maksaa 1079 E per nuppi, eikä siihen varmaan se viikko lisää paljoa kustanna.
Aika paha pistää omatoimisesti paremmaksi, varsinkaan jos ei ole valmis pomppimaan pitkin eurooppaa pariakymmentä tuntia halvan lentolipun takia.
Eikä luulisi tuolla hinnalla harmittavan, vaikka se hotellihuone välillä olisikin tyhjillään?
Avatar
Thani
Paa Farlang
Viestit: 4605
Liittynyt: 16.11.2005 20:40
Paikkakunta: Koti

Viesti Kirjoittaja Thani »

Jos taas satut olemaan Finnair plussan jäsen ja omaat hieman pinnoja niin pääset käytännössä koska tahansa 600-800 euron hintaan Thaivaaseen! Eli käytät niillä pisteillä sen liittymälennon ja menet vaikka Itävaltaan, Sveitsiin, Tanskaan tai Belgiaan, joskus myös Lontoo on suositeltava paikka. Olen itse yhden Lontoolaisen matkatoimiston asiakas ja sieltä tulee aika usein noita jäsentarjouksia Thaivaaseen. Eli ensin Finnairin pisteillä ilmaiseksi Lontooseen, sitten otat sieltä koneen, jolla lennät takaisin Helsinkiin ja jatkat Finnairin koneella Bangkokiin ja hinta oli itselleni pari vuotta sitten parhaimmillaan 340 euroa. Mutta Finnairhan on ottanut pyhäksi asiakseen sen, että suomalaiset pitää putsata, kun niillä on rahaa ja muunmaalaiset, jotka käyttää Finnairia pääsee aina noin kolme kertaa halvemmalla! Että v********i, jos ei olisi Stockmannin Hulluja päiviä, mikä on ainoa tapahtuma tässä maassa, kun suomalainen päästetään Thaivaaseen noin 500 euron hintaan :D

Mutta tämä on siis faktaa eli jos et käy hulluilla päivillä tai et halua lentää väliä Helsinki-Lontoo-Helsinki-Bangkok-Helsinki.Lontoo-Helsinki, niin sitten sinun pitää maksaman aneita halosen poppolle niin, että tyrät rytkyy
:shock:

Demarien äänestäminen johtaa demareiden bemareihin ja kalliisiin Thaivaan matkoihin :shock:
Ajattelen siis olen!
pattayamies69
Viestit: 170
Liittynyt: 10.3.2006 10:02
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja pattayamies69 »

MissEvilEve kirjoitti:Jahas, jo alkaa Patongin puolestakin kuulua hurraa-huutoja :wink:

Katselin juuri että esim Finnmatkoilla saisi olla kokonaisen 1 KUUKAUDEN Patongilla sellaiseen hintaan kuin 2620e kahdelle... Mielestäni järkyttävän halpa??? Tuota on varmaan vaikea omatoimimatkailijankaan alittaa? [Tarkennus: Maalis-huhtikuun tienoilla on tuo 'halvin']

Sellainen hotelli kuin Patong Lodge Hotel, ei mikään luksus mutta ihan ok kuvista päätellen, on uima-altaat ja 'siisti' ympäristö, 700m keskustaan ja rannoille eli luulisin olevan hieman 'sivummassa'...

Noh, enpä ole hotellia varaamassa just nyt mutta sattuipa vaan silmääni kun hieman tein hintavertailuja. Ei ainakaan ole hälinässä eikä hinnalla pilattu tollanen kuukauden keissi :lol:

Ukko on HC-treenaaja ja kuntosalilla käyminen kuuluu lomaankin, sen verran vakavasti urheilee jottei voi treeniä viikkokausiksi unohtaa. Onko muualla kuin Patongilla saleja? Hotelleissa toki on mutta kuvat hotellien saleista kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, aika sunnuntai-jumppailijoiden paikoilta näyttävät eli vain pieniä painoja, kuntopyöriä ja sen semmoisia hilavitkuttimia.

Löysin googlettamalla ainakin sellaisen paikan kuin http://www.phuketgym-patong.com/ eli nimi taitaa olla PhuketGym-Patong tai ainakin jotain sinne päin :) Ketään tuolla treenanneita? Tai muita aktiivisia kehonrakennus/voimailu-ihmisiä ketkä tietää Phuketin saleista?

Muay Thai on myöskin ilmeisesti Patongissa nähtävää, parhaimmat ja 'kunnolliset' ottelut käydään kuitenkin Phuket Townissa? Onko kukaan käynyt matseja tsekkaamassa? Mitä mieltä olette olleet, hyvää ja halpaa(?) viihdettä? :) :smt062

Kiitoksia lukuisista vastauksista. Kiva että forumin kirjoittajat ovat avuliaita ja ennenkaikkea aktiivisia :smt041

elämä on......kallista jos haluaa maksaa.
Katsokaas vaikka vertaa. fi sivulta lentoja elokuussa niin silloin lennot ei niin pahan hintaisia. :roll:
Pattayalla jo vuodesta 2006.
MissEvilEve
Viestit: 169
Liittynyt: 21.5.2006 18:28

Viesti Kirjoittaja MissEvilEve »

pattayamies69 kirjoitti:elämä on......kallista jos haluaa maksaa.
Katsokaas vaikka vertaa. fi sivulta lentoja elokuussa niin silloin lennot ei niin pahan hintaisia. :roll:
Juu, toki varmaan elokuussa ja kesällä on halpoja lentoja, mutta emme halua, emmekä voi mennä Suomen 'kesänä' ulkomaille, vaan silloin kun täällä on talvi.

Plus Thaimaan matkailulla on muitakin tarkoituksia kuin 'lomailu' ja ne jaksotetaan tiukasti urheilun mukaan, joten tiettyjen treeniaikataulujen toteutumiseksi Thaimaan matkailumme tulee aina ajoittumaan ns. 'sesonkiaikaan' eli varmaankin tammi-helmi-maaliskuulle, eikä juuri koskaan sen ulkopuolelle ellei sitten toisinaan jo marraskuulta lähtien tai jopa huhtikuun loppuun venyttäen.

Ja kuten aiemmin kirjoittelin, ei yli yhden välilaskun lentoja ja 20h matkustamista. Kesän Thaimaan matkat ja tajuttomat välilaskumatkustelut saapi unohtaa samantien :)
Meteant, dum obient!
Huppe
Viestit: 7020
Liittynyt: 19.12.2003 12:46

Viesti Kirjoittaja Huppe »

sammy77 kirjoitti:
MissEvilEve kirjoitti:Katselin juuri että esim Finnmatkoilla saisi olla kokonaisen 1 KUUKAUDEN Patongilla sellaiseen hintaan kuin 2620e kahdelle... Mielestäni järkyttävän halpa??? Tuota on varmaan vaikea omatoimimatkailijankaan alittaa? [Tarkennus: Maalis-huhtikuun tienoilla on tuo 'halvin']
Meille jotka suosimme omatoimimatkailua ei aina tärkein kriteeri ole hinta vaan se että voi mennä ominpäin odottamatta ketään ja voi muuttaa matkasuunnitelmaa kesken reissun jne...
KAllista, kallista :shock:
Phuketissa ei ole tullut (vielä) käytyä mutta siitä on todella helppo lähteä sitten vaikkapa Phi Phille lautalla, siitä edelleen Ao Nangiin, Lantalle jne. Eli ehdottomasti omatoimimatkalle jottei ole kiinni hotelleissa jotka matkatoimisto on maksattanut jo kertaalleen. 3viikossa ehtii kiertämään tuota etelää jo ihan hyvin ja jos jaksaa sen 3h istuskella niin voi käydä vaikka vilkaisemassa Koh Samuin menoa jos vaikkapa Phuketissa sataa, Samuilla harvemmin sataa Huhtikuun aikana ja siellä on Megamasalle paljon kuntosalejakin :-D

Eli täältä ääni omatoimimatkalle, veikkaisin tuolle ajalle löytyvän noin 800e/hlö lipun jostain suoralle Finnairin lennolle. Hotelleihin voi laskea 5e/hlö/päivä, vuokra on siis jotain 10e/huone/yö hyvästä hotellista.

PS. 2005 huhtikuu (30pv) oltiin Thaimaassa Finnairin lennoilla n.670e/hlö.
mataku
Viestit: 637
Liittynyt: 9.11.2004 4:17

Viesti Kirjoittaja mataku »

Ei nyt tuohon hintaan taida kovin hyvää hotellia saada??
Avatar
ggp.fi
Viestit: 108
Liittynyt: 20.4.2006 18:49
Paikkakunta: Hua Hin
Viesti:

Viesti Kirjoittaja ggp.fi »

Kyllä kuulostaa siltä, että Patong olisi Teille oikea paikka. Mutta niinkuin joku kommentoi, niin jos menette ominenne, niin ottakaa 1 viikoksi ensi majoitus Patongista, ja käykää katsomassa Kataa ja Karonia, kun ei kauhean montaa kilometriä ole matkoja noiden kolmen kohteen välillä. Ennenkuin meidän perhe siirtyi Hua Hiniin, oltiin monena vuonna Patongilla, eikä se minusta mitenkään "kaaottinen" ollut, ihan se oli OK.

Jos kiinnostaa, käy meidän sivuilla, siellä on jotakin yleistä Thaimaasta ja jotain vinkkejä, ei vielä kovin paljon, koska sivut ovat päivityksessä.
http://www.huahin-land.com (tontit)
http://www.golfinhuahin.com (golfpaketit)
http://www.longstayers.com (asunnot)
http://www.skanditours.net (retket, kuljetukset ym.)

terv. Heikki & Helena
mize
Viestit: 1
Liittynyt: 1.6.2006 15:39

Viesti Kirjoittaja mize »

Täällähän näyttää olevan oikein pakkiksen kokoontumisajot :lol:

Minä ja vaimoni ollaan lähdössä joulukuussa pariksi viikoksi Karonille ja ennakkoon vaikuttaisi juuri meidän paikalta. Sopivan rauhallinen muttei toisaalta täysin kuollut paikkakaan taida olla? Jos iltaelämä on liian hiljaista näyttäisi juttujen perusteella olevan helppoa mennä viettämään sitä Patongille. Toisaalta myös sopiva rauhallisuus kiehtoo, joten vaikuttaisi mukavalta kompromissilta tuo Karon. Tosin matkan tarkoituksenakaan ei ole viihtyä koko lomaa tiukasti rajatulla alueella, eli eiköhän sitä sopivaa menoa ja ostosmahdollisuuksia löydä tarpeen mukaan. Sukeltaminen ja snorklaaminen kuuluu myös vahvasti suunnitelmiin, mutta se taitaa onnistua hyvin joka rannalta?
Vastaa Viestiin