Viestejä katoaa (jaettu Syömis-ketjusta)

Valitukset, kiitokset, parannusehdotukset ja uudet ideat.

Valvoja: Modet

Vastaa Viestiin
Ilkka

Viesti Kirjoittaja Ilkka »

Johonkin katoaa viestejä?

Onko kaikki modet ihan tehtäviensä tasalla?
Avatar
tri_Hoto
Disinformaatikko
Viestit: 6309
Liittynyt: 15.12.2003 11:08
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tri_Hoto »

Modet on tehtäviensä tasalla. Jos ensikertalaisen viestiin vastataan satojen ellei jopa kymmenien matkojen kokemuksella alentavasti, niin joskus sellaiset viestit katoavat.
Joskus kaksi tai kolme moderaattori amoderoi yhtaikaa, se vasta sotkun saa aikaan.
Joskus katoaa viesteja, jotka ovat rasistisia tai lakien vastaisia. Joskus allekirjoittanut poistaa viestejä ihan vain mielijohteesta.

Valta sokaisee!

Yleensä viestin poistosta lähetetään yksityisviesti perään. Ei aina. Epäreilua se on!
--tri_Hoto--
Avatar
Peku
Viestit: 9620
Liittynyt: 19.12.2003 17:28
Paikkakunta: Ylämummola

Viesti Kirjoittaja Peku »

tri_Hoto kirjoitti:...Valta sokaisee!...
Hoto on ilmeisen oikeassa. Siksi saattaisi olla palstan edun nimissä ajoittain vaihtaa moderaattoreita. Ihan vaan "laitostumisen" estämiseksi. Joitakin merkkejä tämmöisestä on ollut havaittavissa joidenkin moderaattorien kohdalla. Tämän vuoden puolella muutama asiallinen viestini on otsikoitu uudelleen tai poistettu. Hyvänä esimerkkinä tuo ketju, jossa pohdittiin e-mail -osoitteista tehtävää kauppaa. Alkuperäinen ketjun Aihe (otsikko) oli täysin erilainen tyyliin "Käydäänkö netissä e-mailosoitteista kauppaa?" Se moden manipuloima otsikointi osoittautui sittemin erheelliseksi. Kertonee tietystä asenneongelmasta ja omien tietojen/taitojen yliarvioinnilta. Jotten syyllistä muita moderoijia niin laitetaan nyt nimetkin, eli BlackMiken ja Laurin voisi ihan hyvin laittaa moden paikalta pois, ainakin määräaikaisesti. Ehkä täältä ruohonjuuritasolta tulisi sitä tervettä nöyryyttä lisää.

Tämä nyt vain oma ja henkilökohtainen mielipide, vaikka uskoakseni samaa mieltä on moni muukin tuosta "kierrätyksestä". Itse en ole moden tehtävistä kiinnostunut. :wink:
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Mä äänestän Pekua moderaattoriksi, tämä maa tarvitsee hänenkaltaisiaan älykköjä torjumaan salaliittoja.

Edit: Pekulle ja muille tiedoksi, en aivan hirveän montaa ketjua ole tässä editoinut minkään otsikon yms. takia viimeaikoina, tuosta email-jutusta ei ole mitään hajuakaan. :?
Avatar
lauri
Viestit: 2996
Liittynyt: 15.12.2003 13:21
Paikkakunta: Jossain muualla

Viesti Kirjoittaja lauri »

Enpä minäkään ole tuohon e-postiketjuun koskenut.

Taisit peku suuttua siitä eilisestä ekstaasipillereitä koskeneen avauksesi poistamisesta. Asia ei millään tavoin liittynyt Thaimaahan, lisäksi kehuit ekstaasia hyväksi vaihtoehdoksi jollekin jauholle, kerroit myös sen antavan potkua bilettämiseen.

Eli tuossa nyt kaksikin syytä poistaa ko. kirjoitus. 1. Ei liity Thaimaahan tai Thaimaan matkailuun (esimerkkimaana kirjoituksessasi Israel). 2. Thaiklupi ei halua että sen palstoilla mainostetaan, edes peitellysti, mitään laittomia huumeita.
Skål, kosmonauter!
Uti

Viesti Kirjoittaja Uti »

tri_Hoto kirjoitti:Modet on tehtäviensä tasalla. Jos ensikertalaisen viestiin vastataan satojen ellei jopa kymmenien matkojen kokemuksella alentavasti, niin joskus sellaiset viestit katoavat.
Yleisesti voi todeta, että moderaattorit ovat kyllä valtasosassa tapauksista takuulla enemmän tehtäviensa ja erityisesti normaalien hyvien tapojen tasalla kuin ne, joiden harkitsemattomat ja todella alatyyliset viestit ropsautetaan aika-ajoin roskikseen.

Olkaamme tyytyväisiä, että moderaattorit yleisen hyvän nimissä samalla auttavat meitä säilyttämään sen vähän, mitä kasvoistamme on jäljellä!

Typerimmät hengentuotteet on syytä aina raivata näkyviltä.
Koukku
Viestit: 1828
Liittynyt: 20.1.2004 20:46

Viesti Kirjoittaja Koukku »

Olen edellisen kirjoittajan kanssa täsmälleen samaa mieltä!

Koukku 8)
KBH5050

Viesti Kirjoittaja KBH5050 »

Mielestäni modet hoitaneet hyvin tehtävänsä!

Kuinkahan moni meistä omalla ajallaan vapaaehtoisesti, ilman korvauksia alkaisi näihin tehtäviin!!??

Olen todella kiitollinen palstan ylläpitäjille ja modeille!
Avatar
Peku
Viestit: 9620
Liittynyt: 19.12.2003 17:28
Paikkakunta: Ylämummola

Viesti Kirjoittaja Peku »

No joo, enpä olettanutkaan että edellä mainitut moderaattorit olisi kanssani samaa mieltä. Kukapa nyt vallasta luopuisi.. :wink: Toisin kuin late tuossa mainitsi, taidan olla niitä viimeisiä joka huumeiden käyttöä suosittelee. Tässä tullaan siihen asenneongelmaan...jos asia on mahdollisuus ymmärtää joko a) oikein, tai b) väärin, niin asenneongelmainen mode valitsee tuon b:n. Late mainitsee myös, ettei ekstaasipillerit liity mitenkään Thaimaaseen. Ikävä kyllä tämä ei ole tänä päivänä totta...ne on ongelma jopa Suomessa. Tulli ei käsittääkseni katso niitä läpi sormien, tämänkin asian late voisi päivittää sinne korviensa väliin...ihan vain pienenä vinkkinä :roll:

Jos asiallista keskustelua ei voi ekstaasihuumeiden käytöstä voi käydä, niin hieman ihmetyttää että miksi ei? Onko joillakin jotain sitä vastaan? Laitapa late se ekstaasipilleri viesti esille, niin jokainen voi arvioida, onkos siinä jotain "alatyylistä" tai "huumeiden käyttöä suosittavaa". Ellet sattumoisin ole hukannut sitä jonnekin bittiavaruuteen..:wink: Viestejä ennenkin minulta poistettu/siirretty esim. viime vuonna. Uusi ilmiö on että asiallisiinkin viesteihin kajotaan. Se kieltämättä närkästyttää ja ihmetyttää.
Avatar
lauri
Viestit: 2996
Liittynyt: 15.12.2003 13:21
Paikkakunta: Jossain muualla

Viesti Kirjoittaja lauri »

Jos minua peku tuolla latella tarkoitat, niin eiköhän sovita, että kutsut minua lauriksi, aivan niin kuin minäkin kutsun sinua pekuksi, enkä esimerkiksi pekkuseksi. :wink:

Ekstaasia varmasti Thaimaassa käytetään, mutta niin kuin sinulle eilen yksityisviesteissä kerroin, tapa jolla asian esitit oli huono. Viestissäsi ei otettu esille mitenkään Thaimaata, tai Thaimaan ekstaasiongelmaa, kunhan yleisesti pölisit ekstaasin ominaisuuksista. Eli asiallista keskustelua huumeongelmista Thaimaassa voi täällä käydä, yleisiin huumekeskusteluihin taas on omat fooruminsa.
Skål, kosmonauter!
Avatar
tri_Hoto
Disinformaatikko
Viestit: 6309
Liittynyt: 15.12.2003 11:08
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tri_Hoto »

Pekun kynästä luiskahti vahingossa totuus:
Hoto on ilmeisen oikeassa.
Olen. Ja kun noin kauniisti tuon osasit sanoa, perustelen sinulle pari asiaa.

Ihmettelit kun sinun viestisi oli jaettu tuonne "Up to you"-osastolle. Minä sen tein. Ihan vain sen takia, että se ei varsinaisesti liittynyt tietoturvaan, vaan aloitit siinä keskustelun sähköpostiositteiden myynnistä. Sikäli kun aihe ei varsinaisesti liity Thaimaahan, oikea paikka sille on juuri tuo osasto. Otsikoin sen uudestaan, koska harvoin edes huomaan tuota pienellä kirjoitettua väliotsikkoa. Semmoinen vekkuli minä olen, Pekun vihollinen numero yksi.

Mitä tuohon Laurin poistamaan ekstaasipillerijuttuun tulee niin kirjoitit näin:
Hyvää aineessa on se ettei se tuhoa samalla tavoin kuin esim. jauho.
Minä en näe aineessa mitään hyvää, ei nähnyt Laurikaan. Huumeitten ihannointiin meillä on tiukka linja.

Lisäksi totean vielä, että myös jatkossa tarkoitukella provosoivat viestit poistetaan.
--tri_Hoto--
Avatar
Antero
Päänyrveli
Viestit: 3551
Liittynyt: 16.12.2003 8:21

Viesti Kirjoittaja Antero »

Peku kirjoitti:Jos asiallista keskustelua ei voi ekstaasihuumeiden käytöstä voi käydä, niin hieman ihmetyttää että miksi ei?
Peku herätys, tuolla hakunapilla löytää vaikka mitä, esim:

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtop ... light=yaba

Kyllä täällä varmaan kaikki parhaansa yrittää, sekä kirjoittajat että modet
:)
Kun väittelet idiootin kanssa pidä huolta, että hän ei tee samoin.
Avatar
Dartsani
Apinain Kuninkas
Viestit: 3408
Liittynyt: 15.12.2003 11:46
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Viesti Kirjoittaja Dartsani »

Siksi saattaisi olla palstan edun nimissä ajoittain vaihtaa moderaattoreita.
Kannattaa laittaa äänestys pystyyn tuosta, luulenpa että halukkaita pekun lisäksi on vaikka kuinka monta.
Itse tahtoisin ainakin butterflyboyn, pekun ja travellaajan (taikka jonkin varanickeistä) modeiksi. He ainakin ovat saaneet ilkeiden modejen mielivaltaa maistaa, kosto olisi suloinen.
Toisaalta, eihän tämä demokratia ole ja mielestäni homma on pysynyt suht hyvin hanskassa. Vaikkakin ajoittain suurten alkkomahoolimäärien takia jokunen käyttäjä onkin saanut aikaan useita vaikeasti ymmärrettäviä ja sisällöltään ala-arvoisia tuotoksia.
BlackMiken voin itse poistaa moderyhmästä, mutta sillä tuskin on merkitystä, hän kun on ylläpitäjä :lol:

Harvemmin noissa poistetuissa / jaetuissa on mitään asiaa ollut....ekstaasi ja p:n nuolenta tuskin on asioista joita yleisö tahtoo suurissa määrin käsitellä. Jos noista tahtoo keskustella, niin kuten joku tuolla aiemmin jo sanoi niin niille on omat fooruminsa.
Avatar
Peku
Viestit: 9620
Liittynyt: 19.12.2003 17:28
Paikkakunta: Ylämummola

Viesti Kirjoittaja Peku »

lauri kirjoitti:...Ekstaasia varmasti Thaimaassa käytetään, mutta niin kuin sinulle eilen yksityisviesteissä kerroin, tapa jolla asian esitit oli huono. Viestissäsi ei otettu esille mitenkään Thaimaata, tai Thaimaan ekstaasiongelmaa, kunhan yleisesti pölisit ekstaasin ominaisuuksista. Eli asiallista keskustelua huumeongelmista Thaimaassa voi täällä käydä, yleisiin huumekeskusteluihin taas on omat fooruminsa.
Tuo "pölinä" oli lainattu kanavalta YLE Teema, jossa esitettiin aiheesta dokumentti pari päivää sitten. Ja kuten minä sanoin sinulle, olet huono arvioimaan millä tavoin oma esitykseni poikkesi dokumentin aiheesta, itse kun et ole ohjelmaa nähnyt. Jos tuolla perhekanavalla jokin ohjelma esitetään, niin kummastuttaa ettei aihe ole luvallinen klupissa. Keskustelu olisi edennyt myös sinne Thaimaahan...kaikkea ei ole tarvis ladata ekaan viestiin. Myönnä vain että teit arvointivirheen.. :wink:

No ei tästä enempää. Kunhan otin asian esille näin julkisesti, jotta vastaisuudessa vältetään näitä ylilyöntejä. Tätä asiaa en kommentoi enää millään tavoin.
Avatar
lauri
Viestit: 2996
Liittynyt: 15.12.2003 13:21
Paikkakunta: Jossain muualla

Viesti Kirjoittaja lauri »

Peku, en kyllä ihan heti usko että YLE:n ohjelma on esitellyt ekstaasia parempana vaihtoehtona jollekkin muulle huumeelle ("jauho").

Ja ei, mitään arviointivirhettä ei tapahtunut. Varmasti keskustelu tällä palstalla kääntyy jossakin vaiheessa Thaimaahan aiheesta kuin aiheesta, puhuttiin sitten vaikka aidan seipäistä. Silti on aiheita joille on myös parempia foorumeita olemassa. Huumeet noin yleisesti, ja positiiviseen sävyyn erityisesti, on yksi sellainen.
Skål, kosmonauter!
Avatar
Tuipveus
Bangkokin säätäjä
Viestit: 3649
Liittynyt: 20.12.2003 22:02
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tuipveus »

Kannattaa muistaa että huumeiden myynti ja hallussapito on useimmiten Suomessa rikos. Niinpä jotain foorumiviestiä jossa kannustetaan tietyn huumeen käyttöön voitaisiin tulkita pahimmillaan rikokseen yllyttämiseksi.

Huumeilla on myös paljon positiivisia vaikutuksia, joista lääkäripiireissä keskustellaan ja väitellään jatkuvasti. Tietynlaisia huumeita käytetään myös ihmisten sairauksien hoitamiseen. Niitä määrätään jopa reseptilääkkeinä ja se tekee huumekeskustelusta entistä vaikeamman moderoida.

Mielestäni modet ovat keskimäärin toimineet oikein hyvin. Olisiko sellainen kuitenkin mahdollista että jos joku ketju katkaistaan tai moderaattori sille jotain tekee, niin mode kirjoittaisi nicknamensa ja selvittäisi lyhyesti miksi operaatioita on tarvittu. Vaikka viestin loppuun että "Moderaattori Lauri on katkaissut tämän viestin on katkaistu otsikosta "plaa plaa" linkki alkuperäiseen-ketjuun-tähän koska keskustelu on lähtenyt rönsyilemään."

Ehkä tämä lisää moderaattorien työtä, ehkä vähentää. Mitä mieltä muut ovat?
These opinions are my own, though for a small fee they be yours too.
Avatar
tukataa
Hyperkannattajajäsen
Viestit: 21645
Liittynyt: 28.2.2004 2:30
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja tukataa »

Lopeta Peku-pelle se lässytys.
Huumeet on perseestä!
maikhöi
Viestit: 215
Liittynyt: 10.11.2005 18:59
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja maikhöi »

Modet on hoitaneet tehtävät enemmän kuin hyvin.
Kiitos heille osaltaan erittäin hyvästä foorumista. :wink:
Avatar
jkahainen
Rasvainen paistaja
Viestit: 107
Liittynyt: 6.4.2004 17:47
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jkahainen »

Tuntuu, että moden homma on yhtä kiitollisen palkitsevaa, kuin operaattorin homma irkissä. Yhtymäkohtia tuntuu olevan myös sille, että en ole koskaan duunin seinällä nähnyt ensimmäistäkään vuorolistaa, johon kaikki olisivat tyytyväisiä :D Tuskinpa sellaista on olemassakaan. Vaikka siinä olisi pelkkää lomaa, niin luultavasti sekin olisi sitten väärässä kohdassa :D
T: Junnu
Avatar
sami82
mr.mao
Viestit: 1174
Liittynyt: 9.8.2005 20:55
Paikkakunta: kerava

Viesti Kirjoittaja sami82 »

lauri kirjoitti:Peku, en kyllä ihan heti usko että YLE:n ohjelma on esitellyt ekstaasia parempana vaihtoehtona jollekkin muulle huumeelle ("jauho").

Ja ei, mitään arviointivirhettä ei tapahtunut. Varmasti keskustelu tällä palstalla kääntyy jossakin vaiheessa Thaimaahan aiheesta kuin aiheesta, puhuttiin sitten vaikka aidan seipäistä. Silti on aiheita joille on myös parempia foorumeita olemassa. Huumeet noin yleisesti, ja positiiviseen sävyyn erityisesti, on yksi sellainen.
mun mielipide on se että jos joku ei oo eilen saanu naista tai helpottavaa pillerii siihen pitäs olla oma foorumi missä voi keskustella ja haukkua kaikki syytömät ja palkita tyypit jotka ei liity kyseiseen vittuiluun millään tapaa,sanon että itelläkin lähtee joskus kovaa tekstii mutta palstoille joilla keskustellaan matkakokemuksista,kysytään neuvoja tai kysellään kuulumisia ym....nää synkän puolen asiat ei välttämättä kuulu,tokihan se mieltä piristää jos jollain muullakin menee elämä päin seiniä ](*,)

kiitokset modeille....
Vastaa Viestiin