Suppakellon hyvä ehdotus Majoitusmuistiosta

Valitukset, kiitokset, parannusehdotukset ja uudet ideat.

Valvoja: Modet

Vastaa Viestiin
suppakello
Viestit: 411
Liittynyt: 25.8.2004 15:48
Paikkakunta: Lappeenranta

Suppakellon hyvä ehdotus Majoitusmuistiosta

Viesti Kirjoittaja suppakello »

Mielestäni ei kannata näillä alkaa pilaamaan tätä majoitusmuistiota...
Toisella palstalla on mopo karannu käsistä ja ja siellä on majoitusmuistiossa enemmän kyselyitä kuin hyvät, perusteelliset kertomukset hotellista.

Eli voisi tehdä yhden topicin missä voisi kysellä hotelleista yms (esim tämä ketju pienellä otsikon vaihtamisella) ja sitten sieltä kaikki ketkä kynnelle kykenee niin tekee siitä oman topicin missä esittelee hotellin.

Sitten toinen mikä askarruttaa tässä niin ajattelin että kannattasko tässä tehdä joku valmis Lomakkeen mihin vaan syöttäs tietoja ja sit painas lähetä.
Sillon ainakin tulis kattavat ja samanlaiset kaikista hotelli kuvauksista.

anteeksi pahasta off-topicista :-D
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

Hyviä ehdotuksia ja juuri tuo Majoitusmuistion pysyminen siistinä on meidän kaikkien etu, sen takia sinne juuri toivotaankin mahdollisimman perusteltuja kannanottoja, mutta ei kannata tämän myöskään olla uhkana. Jos on siis käynyt hotellissa josta on tietoja antaa (ei siis tarvitse olla välttämättä erinomaisen hyvä, huono tai keskinkertainen), niin hyvä homma. Jos ei itse kaikkia kohtia saa täytetyksi, niin varmasti joku toinenkin foorumilta on siellä käynyt ja voi lisätä tietoja. Esim. OX266:n raportit ovat hotelleista erinomaisia tietoineen, hyvät jaottelut.
Avatar
KPelto
Sanuk
Viestit: 2756
Liittynyt: 15.12.2003 13:24
Viesti:

Viesti Kirjoittaja KPelto »

Vastaa Viestiin