Kauneushoidot

Kuinka selviytyä ensimmäisestä retkestä Thaimaahan ja myös sen jälkeisestä elämästä Suomessa? Vastauksia kysymyksiin, vinkkejä, tapaetikettiä sekä mukavaa jutustelua. Tätä aluetta voivat lukea kaikki, kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Tilac, Modet

Vastaa Viestiin
serafiina
Viestit: 37
Liittynyt: 13.7.2005 22:32

Kauneushoidot

Viesti Kirjoittaja serafiina »

Saattaappi varmaan olla jo keskustelu aiheesta, mutta tässä tulee nyt kumminkin. Paljonko maksaa hieronnat Thaimaassa? Millaisia hierontoja saatavilla ja niiden hintoja ja kestoja? Kasvohoito ja hinta? Rakennekynsien hinta?
Avatar
Rhino
Ilii ti, Ilii ju
Viestit: 6370
Liittynyt: 30.5.2005 12:48
Paikkakunta: Missä milloinkin

Viesti Kirjoittaja Rhino »

Kova juttuhan on aina tuo haun käyttö, mutta rakennekynsistä en tiedä kun eräs tuttu rakentelee niiitä siellä. Kuitenkin veikkaan et monet palstalle kirjoittelijat kertovat sitte mistä ja mitäki. Sopranos ku tiedät enemmänkin noista hommista kerrotko lisää. :-D :-D
Sry pakko oli kuitata.
Avatar
BlackMike
ATM
Viestit: 19209
Liittynyt: 15.12.2003 11:23

Re: Kauneushoidot

Viesti Kirjoittaja BlackMike »

serafiina kirjoitti:Saattaappi varmaan olla jo keskustelu aiheesta, mutta tässä tulee nyt kumminkin. Paljonko maksaa hieronnat Thaimaassa? Millaisia hierontoja saatavilla ja niiden hintoja ja kestoja? Kasvohoito ja hinta? Rakennekynsien hinta?
Hieronnat maksaa vähän paikasta riippuen parilta tunnilta 200-400 bahtia, eli kohtuullisen halpaa. Hierontoja löytyy perinteistä Thai-hierontaa, öljyhierontaa, jalkahierontaa, akupiste-hierontaa, aromaterapeuttisia hierontoja, yrittihierontoja jne jne.

Kasvohoitoja saa myös ilmeisen runsaasti, viimereissulla ainakin vaimo oli todellisen vakuuttunut ja tyytyväinen Royal Gardenissa (Pattayalla) olevaan Hanako Tokyon palveluihin. Laadukkaanoloinen konsepti muutenkin tunnetulta japanilaismerkiltä, palvelu huippuluokkaa alusta loppuun, käytetyt aineet olivat tietty talon omaa merkkiä ja työntekijät näyttivät osaavan hommansa, kova suosio palvelulla myös, että tuskin kovin huonosti hommiaan tekevät.

Kasvohoitopaketteja oli erilaisia, hinnat 500-1500 bahtin väliltä. Paketteja myös miehille, joita olikin melko paljon tuoleissa. Ensireissulla pitää varmaan itsekin rentoutua hetki tuolla.

http://www.hanakocosmetics.com/english/index.htm
Vastaa Viestiin